Vloerlampen

Vloerlampen, wie heeft ze niet in huis? Vaak zijn plafondlampen alleen niet genoeg om de gehele ruimte te verlichtingen dus wordt de ruimte opgevuld met vloerlampen bijvoorbeeld in zwarte stijl, landelijke stijl of Industrieel. Ideaal voor de verlichting in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer.

Alle filters
Geselecteerde filters
730 producten

Vloerlamp

Doordat vloerlampen vaak bij de basisverlichting van de ruimte hoort, zijn het eyecatchers in de ruimte. Een mooie bijpassende vloerlamp kiezen is dan ook belangrijk, team Lampenhuis helpt u graag verder in het proces. In onze collectie vindt u vloerlampen in verschillende uitvoeringen, bij elk interieur een bijpassende vloerlamp.

Soorten vloerlampen

Ons veelzijdige aanbod vloerlampen bestaat uit verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen voor een retro vloerlamp met een vintage stijl, maar is het ook mogelijk om voor een industriële ruwe lamp te gaan. Naast onderscheid in de stijl, maken wij ook onderscheid in het soort vloerlamp. Bij Lampenhuis hebben wij 4 soorten vloerlampen.

  • Booglampen: Booglampen kunt u herkennen aan de gebogen montuur. Vanaf het voetstuk loopt de lamp namelijk in een boog tot aan de lamp zelf.
  • Klassieke vloerlampen: De klassieke staande vloerlamp heeft een recht montuur en gaat vanuit de voet recht omhoog.
  • Uplighters: Uplighters schijnen recht omhoog naar het plafond. Bij een licht gekleurd plafond wordt het licht gereflecteerd en schijnt het terug de kamer in.
  • Driepoot vloerlamp: Deze vloerlampen hebben een unieke armatuur wat zorgt voor een designeffect in de ruimte.

Door de diversiteit aan stijlen, kleuren en materialen is er voor iedere woonwens een bijpassende vloerlamp. Daarnaast heeft u ook nog eens de keuze in vloerlampen met en zonder lampenkap inbegrepen en heeft u de keuze uit dimbare- en verstelbare vloerlampen.

Dimbare vloerlampen

In ons assortiment hebben wij ook een aantal dimbare vloerlampen. Het dimmen van een vloerlamp kan namelijk een handige functie zijn voor de volgende twee doeleinden.

  • Het creëren van sfeer: Bij het creëren van sfeer heeft u maar een bepaalde hoeveelheid licht nodig. Door de dimmer kunt u dit zelf bepalen en creëert u uw eigen sfeer.
  • Lezen van een boek: Als u ’s avonds nog even een boek leest in de woonkamer wilt u natuurlijk wel genoeg licht hebben. Hiervoor kunt de lichtsterkte op het felst zetten, maar ook is het mogelijk om een vloerlamp met extra leeslamp aan te schaffen.

De hoeveelheid licht kunt u zelf op elk moment aanpassen naar de gewenste lichtsterkte welke u op dat moment nodig heeft. Bovendien bespaart een dimbare vloerlamp ook nog eens energie.

Vloerlamp kopen

Door het ruime aanbod vloerlampen kan het kiezen van de juiste vloerlamp lastig zijn. Bedenkt u voor uzelf eerst waar de lamp komt te staan, hoeveel sta ruimte heeft de voet van lamp? Denk ook na over de gewenste hoeveelheid licht, een uplighter schijnt namelijk maar licht over de ruimte. Team Lampenhuis helpt u graag verder in het maken van de juiste keuze vloerlamp. Wij hebben hét grootste aanbod van Nederland waardoor er altijd wel een passende vloerlamp tussen zit. Heeft u de juiste vloerlamp gevonden in onze webshop? Twijfel dan niet en bestel online, vanaf 50 euro betaalt u geen verzendkosten. Daarnaast zit er op alle vloerlampen 2 jaar garantie en werken wij met de 30 dagen geld terug garantie. Uitstekende service vindt u bij Lampenhuis!