Videlampen

Een videlamp verspreidt een warm en huiselijk licht vaak over meerdere verdiepingen tegelijk. Een videlamp is namelijk een hangende lamp aan het plafond. Ze kunnen grote lege ruimtes gemakkelijk opvullen, denk bijvoorbeeld aan een trappengat, hal of gewoon een vide.

Alle filters
Geselecteerde filters
114 producten

Wat is een vide?

De juiste videlamp kan een woning omtoveren tot een persoonlijke en unieke ervaring. Niet iedere woning heeft een vide, dus we kunnen het ons voorstellen dat u misschien niet precies weet wat een vide is. Een vide is een open ruimte welke over twee of meer verdiepingen doorgaat. Wanneer een deel van de verdiepingsvloer wordt weggelaten, ontstaat er een vide; een uitzicht op de lagere verdieping. Vaak is deze vide te vinden in de woonkamer. Een vide zorgt voor meer daglicht en is opvallend. Omdat dit deel van de woning opvallend is, wilt u van deze plek natuurlijk een mooie eyecatcher maken. Een toffe inrichting inclusief videlamp helpt u daarbij. Creëer een gezellige ruimte, met accessoires, planten, bloemen en een prachtige videlamp. De videlamp zorgt er niet alleen voor dat de vide meer sfeer krijgt, maar een lamp in de vide laat ook de ruimte optisch groter lijken. Tevens wordt het licht van uw vide uitgestraald naar de rest van de woonkamer, dus op praktisch gebied heeft een videlamp ook nog eens vele voordelen.

Videlampen

De lampen zijn gemakkelijk te bevestigen aan het plafond, waarbij u niet te veel moeit hoeft te doen. Daarnaast bespaart een videlamp ook veel ruimte in uw woning. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan vide verlichting, van goedkope videlampen tot aan duurdere videlampen. Voor elk huis en interieur een bijpassende stijl. Bij Lampenhuis vindt u hét grootste aanbod lampen van Nederland.

Soorten videlampen

Bij Lampenhuis hebben wij verschillende soorten vide verlichting. Er zijn lampen die bestaan uit één lichtbron, maar er bestaan ook lampen met meerdere lichtbronnen. De keuze hierin is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid licht die u wenst te verkrijgen én daarnaast of het past bij uw eisen en wensen. Videlampen met meerder lichtbronnen verstrooien het licht geleidelijk over de ruimte, het licht lijkt als een ‘deken’ over uw woning te draperen. Hierbij is de kleur van de videlamp ook wel van belang. De perfecte videlamp kan namelijk onopgemerkt in het interieur opgaan. Een contrasterende kleur kan er echter voor zorgen dat de videlamp zich afzet tegen de achtergrond. Op deze manier trekt de lamp de aandacht in de ruimte, ideaal voor als u een statement wilt maken. Naast de kleur van de lamp, maakt ook het materiaal een verschil in de ruimte. Zo zorgt een kristallen videlamp voor een hele andere sfeer dan een houten videlamp. De kleur en het materiaal van de lamp is dus bepalend voor de look. In onze collectie vindt u een ruime keuze aan vide verlichting.

Opvallende, stijlvolle vide met een mooie vide lamp

Een vide valt op, indien u een mooie vide in uw woonkamer heeft, zal iedereens oog hier gelijk op vallen. Door er een echte eyecatcher als videlamp te plaatsen, laat u deze plek in huis nog meer opvallen. Kies bijvoorbeeld voor een videlamp in een bepaalde stijl, zoals industrieel, landelijk of klassiek. Ga voor een toffe hanglamp of kies een mooie wandlamp uit in onze collectie. Wij hebben opvallende lampen en subtiele lampen, voor iedere vide is er wel een mooie lamp te vinden. Deze lampen zijn er in diverse groottes, kleuren en stijlen. Weet u al welk soort vide lamp aansluit bij uw wensen en behoeften? Neem gauw een kijkje in de collectie videlampen. Wilt u graag advies over het soort lamp voor in uw vide? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Lampenhuis helpt u graag verder met het vinden van uw nieuwe videlamp!

Videlampen voor een gezellige sfeer

Vide verlichting kunt u goed gebruiken voor het opvullen van lege ruimtes. Niet alleen voor een open ruimte in de woonkamer kunt u videlampen gebruiken, maar een trapgat valt hier ook onder. En om ongelukken te voorkomen moet die plek natuurlijk wel goed verlicht zijn. Videverlichting is niet alleen functioneel, maar ook een echte sfeermaker. Een luxe videlamp zal de ruimte er stijlvol uit laten zien. Belangrijk is wel dat u de videlamp gebruikt om het gehele oppervlak van voldoende licht te voorzien. Om te zorgen dat het licht in de vide goed wordt verspreid, kunt u een hanglamp gebruiken. Hanglampen verlichten de hele vide met gemak, mede door de hoogte waarop deze lampen in de vide hangen.

Videlamp led

Bij het kiezen van een videlamp is het belangrijk om rekening te houden met de soort verlichting die de lamp bevat. Zoekt u een warm licht dat een prettige en huiselijke sfeer neerzet? of wilt u liever een heldere lichtbron die uw woning verandert in een duidelijk verlichte woon- of werkruimte? Deze wensen zijn te combineren door middel van een videlamp met ledverlichting. Videlampen van led zijn duurzamer dan gewone lampen en ze geven genoeg licht gedurende de dag. Het is mogelijk om een (externe) dimmer toe te voegen aan uw led videlamp, hierdoor kunt u zelf de lichtintensiteit aanpassen. Op deze manier kunt u de felheid van de verlichting aanpassen op uw wensen die u op dat moment heeft.

Videlamp kopen

Videlampen kunnen dus echt een verschil maken in uw interieur. Heeft u verder nog vragen over videlampen of heet u hulp nodig bij het kiezen van uw droomlamp? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of mail ons via info@lampenhuis.nl. Team lampenhuis staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, samen voorzien wij u van uw droomlamp. Uitstekende levering en services staan bij ons voorop. Bij een besteding vanaf € 50,- euro betaalt u geen verzendkosten. Daarnaast werken wij ook met de 30 dagen geld-terug-garantie én maar liefst 2 jaar garantie op uw videlamp. Team Lampenhuis staat voor u klaar!

Overige modellen