Wandlampen Buiten

Met een buiten wandlamp zorgt u ervoor dat u nooit in het donker komt te zitten. Een buiten wandlamp voor in de tuin is praktisch voor als u bijvoorbeeld ’s avonds in het donker het sleutelgat niet kunt vinden of als u opstapjes heeft rondom het huis.

Alle filters
Geselecteerde filters
223 producten

Wandlampen buiten

Met een wandlamp aan de gevel is uw huis namelijk nét dat beetje meer af. Bij Lampenhuis hebben wij een brede keuze aan wandlampen voor buiten in de tuin. Naast het functionele gebruik van een wandlamp, kan een buiten wandlamp ook voor stijl zorgen. Het maakt niet uit of u een klassiek, design of retro design heeft, wij hebben hét grootse lampen aanbod van Nederland. Schroom niet en bekijk de collectie.

Soorten buiten wandlampen

In onze collectie hebben wij een groot aantal wandlampen voor buiten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en vormen. Voor iedere interieurstijl hebben wij wel een bijpassende buitenlamp. Sommige soorten buitenverlichting aan de wand hebben ook nog extra functies die erg handig zijn. Deze functies hebben wij voor u hieronder op een rijtje neergezet. In de productspecificatie van de lamp kunt u zien of het van toepassing is op die lamp.

  • Wandlamp buiten met sensor: Met een bewegingssensor gaat de lamp alleen aan als de sensor beweging detecteert. Dit is erg handig voor een lamp die niet constant aan hoeft, zoals buiten naast de voordeur. Tevens verbruikt een lamp met bewegingssensor minder energie.
  • Dimbare buiten wandlamp: Sommige van onze wandlampen voor buiten zijn dimbaar middels een (externe) dimmer. Hiermee kunt u zelf de lichtintensiteit van de lamp bepalen.
  • Updown wandverlichting buiten: Dit is buitenverlichting die zowel naar boven als naar onderen licht geeft. Dit creëert een mooi zandloperfiguur op de muur, waardoor dit soort verlichting extra klasse uitstraalt.

Beschermingsklasse van een buiten wandlamp

Een buiten wandlamp hangt constant buiten in de open lucht. Dit kan wel zijn onder een carport of afdak, maar in principe hangt de lamp buiten. De lampen moeten daarom bestendig zijn tegen de verschillende weeromstandigheden, of de zon nu schijnt of dat het sneeuwt. U wilt natuurlijk dat uw lamp zolang mogelijk meegaat. De beschermingsklasse van de lamp kunt u aflezen in de IP-waarde, deze staat ook in de productspecificatie vermeld. Deze waarde geeft de bestendigheid van de lamp aan tegen vaste voorwerpen en vocht. Afhankelijk van de plek waar u de lamp neer wilt hangen, moet u rekening houden met de IP-waarde. Zo hoeft een lamp onder een afdak minder beschermt te zijn tegen vocht, aangezien er geen regen op kan komen. De gemiddelde IP-waarde van tuinverlichting is IP44, deze lampen zijn spatwaterdicht en beschermd tegen vaste voorwerpen groter dan 1mm.

Wandlamp voor buiten kopen

Wilt u ook een mooie sfeervolle wandlamp voor aan uw gevel kopen? Bij Lampenhuis beschikken wij over een groot assortiment aan buitenverlichting voor aan de wand. Er zijn veel verschillende vormen, kleuren en type wandlampen beschikbaar verdeeld over ruime prijsklassen. Zo is er voor iedereen een betaalbare en stijlvolle lamp te koop. Als u het lastig vind om de juiste keuzes te maken staat ons team voor u klaar. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van verlichting en adviseren u over de mogelijkheden. Daarbij houden wij ook altijd rekening met de IP waarde die u graag wilt hebben. Wij hebben uitstekende levering en services waarbij klantvriendelijkheid voorop staat. Bekijk ons online assortiment en betaal vanaf €50,- geen verzendkosten. Als u verder nog vragen heeft over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!