Vloerlamp glazen bol

Alle filters
Geselecteerde filters
21 producten

Verschillende soorten vloerlampen

Er zijn verschillende prachtige vloerlampen te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een booglamp, waarbij u geniet van een opvallende, gebogen armatuur. Een uplighter schijnt recht omhoog, waardoor het licht gereflecteerd wordt en u geniet van een bijzonder effect. Ook zijn onze driepoot vloerlampen zeker opvallend te noemen en brengen ze een mooi designeffect met zich mee. Echter bestaan er dus ook vloerlampen met bollen. Deze zogenoemde bollenlampen beschikken over één of meerdere prachtige bollen, voor een bijzonder design. Wilt u juist kunnen spelen met de lichtsterkte? Dan bestaan er ook nog dimbare vloerlampen. Kortom: de keuze is reuze.

Vloerlampen met glazen bollen

Bij Lampenhuis kunt u dus kiezen voor een vloerlamp met glazen bollen. Maar wat mag u hiervan verwachten?

Zoals eerder vermeld, kenmerken deze lampen zich door één of meerdere bollen. Deze bollen zijn in dit geval gemaakt van glas. Glas is wellicht een kwetsbaar materiaal, maar u zult hier zeker van kunnen profiteren. Glas brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. Zo is dit materiaal in staat om licht gelijkmatig te verspreiden, voor voldoende verlichting in iedere ruimte. Daarnaast geniet je van een ruimtelijk effect en prachtige schaduwen en reflecties. Daarnaast zijn vloerlampen met glazen bollen goed te combineren met vrijwel iedere interieurstijl.

Benieuwd hoe u onze vloerlampen met glazen bollen kunt combineren? Kom langs bij onze winkel voor inspiratie en advies, of neem contact op bij eventuele vragen of twijfels.

Vloerlamp glazen bol van Lampenhuis

Op zoek naar een vloerlamp met een glazen bol? Dan zit u goed bij Lampenhuis. Wij geven u graag alvast een tip van de sluier.

Neem bijvoorbeeld onze prachtige Orb 3 lichts smoke. Deze vloerlamp beschikt over drie glazen bollen met een doorsnee van 30, 35 en 40 centimeter. De bollen beschikken over een smoke effect, waardoor u geniet van een stoer design. Deze vloerlamp zal het erg goed doen in een design of modern interieur, dankzij het hedendaagse uiterlijk. In combinatie met een externe dimmer bent u daarnaast in staat om de lichtintensiteit zelf aan te passen.

Voor een vloerlamp glazen bol kunt u onze webshop bekijken. Of ontdek onze collectie door onze fysieke vestiging te bezoeken.

Vloerlamp glazen bol bestellen

Voor een vloerlamp glazen bol kunt u terecht bij Lampenhuis. Onze webshop is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenverlichting, waardoor u bij ons aan het juiste adres bent voor de mooiste lampen voor uw woning en tuin. Onze webshop is zeer overzichtelijk ingericht, waardoor u ons aanbod eenvoudig kunt vergelijken. Heeft u een geschikte vloerlamp met glazen bollen gevonden? Plaats dan gemakkelijk een bestelling en reken af in onze veilige betaalomgeving. Mits uw bestelling een waarde heeft van minimaal vijftig euro, zult u bij ons profiteren van gratis verzendkosten. Ook beschikken wij over een betrokken klantenservice, die graag met u in contact komt bij eventuele vragen.

Liever uw favoriete vloerlamp met glazen bollen in het echt bewonderen? In dat geval kunt u terecht bij de vestiging van Lampenhuis. U kunt ons vinden in Rijssen, waar onze medewerkers u graag te woord staan.