Scandinavische vloerlamp

Alle filters
Geselecteerde filters
24 producten

Meer informatie over onze vloerlampen

Waarom zou u eigenlijk een vloerlamp van Lampenhuis moeten aanschaffen? Wij geven u graag meer informatie over onze sfeervolle en diverse lampen.

Allereerst zijn vloerlampen een verstandige keuze wanneer u uw woning van voldoende verlichting wil voorzien. Zo kunt u deze lampen goed combineren met een grotere hanglamp en een compacte tafellamp voor een optimaal lichtplan. Mocht u trouwens op zoek zijn naar een specifiek design, dan kunt u ook uw hart ophalen bij Lampenhuis. Zo zijn onze vloerlampen verkrijgbaar in diverse soorten en afmetingen. Van booglampen tot uplighters. Van klassieke vloerlampen tot opvallende driepoot armaturen. Er is altijd een ideale vloerlamp te vinden voor uw thuis.

 

Over de Scandinavische woonstijl

Omdat er zoveel verschillende soorten vloerlampen bestaan, begrijpen we bij Lampenhuis dat het wellicht lastig is om een geschikte lamp te vinden voor het realiseren van een Scandinavisch interieur. Daarom geven wij u graag een paar tips mee.

Een Scandinavisch interieur staat bekend als een oase van rust. Eenvoud en functionaliteit: zo is het belangrijk om weg te laten, maar enkele eyecatchers in de spotlights te zetten. Bijvoorbeeld door de aandacht te vestigen op een Scandinavische vloerlamp. De basis van een Scandinavisch interieur bestaat daarom ook uit een rustig kleurenpalet. Denk dan aan zwarte, witte en grijze accenten. Toch spelen met kleur? Dan is het slim om te kiezen voor frisse pastellen. Om toch warmte toe te voegen, kunt u spelen met materialen zoals riet, jute en hout.

Meer weten over het creëren of in stand houden van een Scandinavisch interieur met behulp van onze lampen? Wij gaan graag het gesprek met u aan in onze winkel, of neem alvast contact op met onze klantenservice.

 

Scandinavische vloerlamp van Lampenhuis

Wilt u ook graag een Scandinavisch interieur verwezenlijken? Dan is het zeker slim om een Scandinavische vloerlamp van Lampenhuis aan te schaffen.

Onze lampen zullen perfect passen bij de rest van uw interieur. Zo beschikken onze Scandinavische lampen over rustige en neutrale kleuren zoals zwart, wit en donkergrijs. Echter kunt u ook spelen met kleur door een gouden of groene vloerlamp in huis te halen. Een glazen, houten of stoffen vloerlamp zal daarnaast rust en sfeer creëren bij u thuis. Daarnaast is het mogelijk om uw Scandinavische lamp te dimmen, om zacht of fel licht te realiseren.

Vergelijk en bestel Scandinavische vloerlampen via onze website. Of ontdek onze collectie door een bezoek te brengen aan onze winkel.

 

Scandinavische vloerlamp bestellen

Geïnteresseerd in een Scandinavische vloerlamp? Dan zit u goed bij Lampenhuis. Zo bieden we verschillende indrukwekkende vloerlampen aan met een Scandinavisch design. U kunt eenvoudig uw favoriete lamp bestellen via onze webshop. Omdat wij in onze kwaliteit geloven, bieden wij u twee jaar garantie op uw aankoop. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment in contact komen met ons team bij eventuele vragen.

Al onze Scandinavische vloerlampen zijn ook te bewonderen in onze lampenwinkel in Rijssen. Wij heten u hier van harte welkom en geven graag advies waar nodig.