Schelpenlamp

Wanneer u op zoek bent naar een lamp met nét dat beetje extra, dan is een schelpenlamp waarschijnlijk een mooie lamp voor u.

Alle filters
Geselecteerde filters
72 producten

In ons uitgebreide assortiment met verschillende soorten verlichting, zijn onder andere prachtige schelpenlampen te vinden. Bekijk onze collectie schelpenlampen en ga voor een unieke design schelplamp welke goed bij u en uw interieur past!

Wat zijn schelpenlampen?

Schelpen lampen zijn gemaakt van gebroken schelpen. Deze lampen zijn vaak parelmoer, zilver of goud van kleur en hebben een warme uitstraling. De lamp oogt exclusief en is een echte blikvanger. Een schelp lamp geeft u een exotisch strandgevoel en haalt een Oosterse sfeer in huis. Een merk dat prachtige schelpenlampen maakt, is VillaFlor. Het merk VillaFlor importeert en produceert sfeervolle verlichting. Deze verlichting betreft vooral schelpenlampen, welke met de hand zijn gemaakt. De handgemaakte schelpenlampen hebben Aziatische invloeden en zijn geïnspireerd op de natuur en andere culturen. De schelpenlampen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Deze bijzondere, natuurlijke schelplampen geven een cultureel en etnisch gevoel aan een interieur.

Verschillende typen schelplampen

In ons assortiment zijn meerdere verschillende typen schelpenlampen te vinden. Schelpenverlichting die u in onze webshop en in onze showroom vindt, zijn bijvoorbeeld:

  • Schelp hanglampen. Dit type schelpenlamp is een echte eyecatcher, hang de schelpen hanglamp bijvoorbeeld boven de eettafel voor een uniek tintje in de eet ruimte. Ook zal deze schelpen lamp goed staan in een slaapkamer. Met deze schelpen lamp creëert u op een gemakkelijke manier heel veel sfeer en stijl.
  • Schelp wandlampen. Ook voor aan de wand hebben we prachtige schelpen lampen. Deze wandlampen met schelpen bevestigt u aan de wand en zijn een waar decoratie-item aan uw muur!

Naast de bovengenoemde typen lampen, hebben we ook schelp tafellampen en meer! Neem gauw een kijkje in ons assortiment en bekijk alle lampen met schelpen welke geschikt zijn voor in meerdere ruimten in het huis!

Lamp met schelpen in uw interieur

Onze schelplampen hebben kleuren zoals goud, zilver, wit, roségoud, bruin of grijs. Voor een hele opvallende lamp en een ware blikvanger kunt u gaan voor één van onze mooie multicolour lampen. Door de maar prachtige kleuren zijn deze schelpen lampen erg mooi te combineren in ieder soort interieur. Schelpen lampen zullen bijvoorbeeld prachtig staan in een modern interieur, maar ook in een klassiek interieur of landelijk interieur. Wanneer u de schelpenlamp combineert in een landelijk interieur, brengt u op een creatieve manier diverse natuurlijke materialen bij elkaar. Het landelijke interieur maakt namelijk erg veel gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, en de natuurlijke schelpen passen daar erg mooi bij. Combineer strand, rust, Oosterse sferen, cultuur en natuur met elkaar met behulp van een lamp met schelpen. Dit kunt u doen in de woonkamer, maar ook in een slaapkamer of op een zolder. Een schelpenlamp is veelzijdig en deze lampen kunt u op allerlei manieren combineren!

Staande schelpenlamp

Dit type schelpen lamp kunt u werkelijk overal neerzetten. In de hal zal deze schelpen lamp zorgen voor een prachtige entree en in de woonkamer zal een vloerlamp met schelpen iedereens aandacht trekken. Met zijn vernieuwende design geeft deze lamp een ‘lift’ aan uw interieur.

Wat kost een schelpenlamp?

Voor een fijne en relatief lage prijs, heeft u al een leuke, exotische schelpen lamp. De lampen van schelpen in onze webshop variëren van ongeveer €50 tot €300. De prijs van de lamp is afhankelijk van het soort lamp dat u kiest; grote schelpen lampen zijn over het algemeen wat duurder dan kleine schelpen lampen. Dit komt omdat de lampen met de hand zijn gemaakt en afgewerkt. Doordat de schelplampen handmatig zijn afgewerkt, heeft u wel een unieke designlamp. Niet één schelp lamp is hetzelfde en daardoor weet u zeker dat u een unieke eyecatcher in uw huis heeft! Voor een mooie prijs heeft u dus een prachtige schelplamp met een goede prijs-kwaliteitverhouding!