Winkel in Rijssen geopend
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending in NL vanaf €50
  • 30 dagen geld terug garantie

Disclaimer & Privacy

Op alle artikelen geven wij 2 jaar garantie, behalve op glas en lichtbronnen met uitzondering van Ledlichtbronnen, hier zit ook minimaal 2 jaar garantie op. De garantie vervalt als het artikel niet goed wordt gebruikt, of niet goed wordt geïnstalleerd. De factuur is uw garantiebewijs. Losse onderdelen, glazen en materiaal voor eventuele reparaties kunt u ook bij ons bestellen.

Mocht u een klacht hebben, dan kunt u deze schriftelijk of per e-mail indienen. U ontvangt van ons een bevestiging van uw klacht schriftelijk of per e-mail. Wij proberen uw klacht naar volle tevredenheid op te lossen. Mocht dit niet lukken dan verwijzen wij u naar de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.

Privacy
Persoonlijke gegevens worden niet bewaard mits u hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van aanbiedingen, nieuwe producten en andere informatie van Lampenhuis.nl. Uw e-mail adres wordt dan opgenomen in het Lampenhuis.nl klantenbestand en zal niet door derden worden gebruikt.

Afbeeldingen
Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een artikel op details afwijken van de op de website getoonde foto’s. Lampenhuis.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen met de foto’s en de werkelijkheid.

Lampenhuis.nl ( Evi verlichting )
Wierdensestraat 52
7461 BJ Rijssen
IBAN/Rekeningnummer: NL 29 RABO 01601 44 302
BIC: RABONL2U
Btw nummer: NL8571.36.914.B.01
Kvk nummer: 67698484