houten vloerlamp

Alle filters
Geselecteerde filters
23 producten

Voordelen van een houten vloerlamp

Bij Lampenhuis heeft u een ruime keuze uit diverse houten vloerlampen. Met een houten vloerlamp haalt u sfeer in huis. Zo beschikken deze lampen over een prachtig en sfeervol uiterlijk, waardoor u profiteert van een echte blikvanger.

Wist u daarnaast dat onze houten vloerlampen ook zeer functioneel zijn? Vaak zijn hang- en plafondlampen alleen niet genoeg om een gehele ruimte te verlichten. Onze vloerlampen bieden dan zeker uitkomst. Vandaar dat u deze lampen goed kunt gebruiken om uw slaapkamer, woonkamer of eetkamer van voldoende licht te voorzien. Tevens beschikken de meeste houten vloerlampen over een handige dimmer, waardoor u zelf de intensiteit van de verlichting kunt bepalen.

 

Diverse soorten houten vloerlampen

Voor iedere woonwens is een geschikte houten vloerlamp te vinden. Bij Lampenhuis heeft u een keuze uit diverse soorten houten vloerlampen. Wij onderscheiden hierbij vier verschillende typen.

Allereerst kunt u kiezen voor een houten booglamp. Deze vloerlampen zijn te herkennen aan een gebogen montuur. Vanaf het voetstuk loopt de lamp namelijk in een boog. Tevens kunt u kiezen voor een klassieke houten vloerlamp. Deze vloerlampen kenmerken zich door een recht montuur vanaf het voetstuk. Wij beschikken ook over houten uplighters. Dit zijn vloerlampen die recht omhoog schijnen. Wanneer u beschikt over een licht gekleurd plafond, zal de verlichting worden gereflecteerd en op deze manier kunt u uw kamer verlichten. Daarnaast kan u ook kiezen voor een houten driepoot vloerlamp. Hierbij profiteert u van een unieke armatuur voor een prachtig designeffect in uw kamer.

Benieuwd welke houten vloerlamp het best aansluit op uw wensen en voorkeuren? Bij Lampenhuis bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Bezoek onze fysieke vestiging in Rijssen, of ontdek ons aanbod houten vloerlampen via onze webshop.

 

Een houten vloerlamp stylen

Voor een houten vloerlamp zit u goed bij Lampenhuis. Onze collectie houten vloerlampen zijn niet alleen praktisch, maar ook zeer eenvoudig te combineren met iedere gewenste woonstijl.

Allereerst passen onze houten vloerlampen bij vrijwel ieder kleurenpallet. Heeft u een minimalistisch interieur met witte, zwarte of grijze tinten? In dat geval brengt een houten vloerlamp de nodige warmte met zich mee. Wanneer uw ruimte beschikt over felle kleuren zoals rood en blauw, kan een houten vloerlamp juist rust met zich meebrengen. Teven passen onze houten vloerlampen goed bij landelijke, industriële en romantische woonstijlen. Hoewel hout van zichzelf een robuust en stoer materiaal is, brengt het veel sfeer met zich mee en geeft het een knus gevoel.

Benieuwd hoe u uw gloednieuwe houten vloerlamp het best kunt stylen? Voor inspiratie en advies kunt u contact opnemen, of een bezoek brengen aan onze lampenwinkel.

 

Vloerlamp hout bestellen

Haal sfeer in huis en kies voor een houten vloerlamp van Lampenhuis. Al onze houten vloerlampen zijn te vinden in onze lampenwinkel in het Overijsselse Rijssen. Hier kunt u voldoende inspiratie opdoen en advies vragen aan onze medewerkers.

Wist u dat u onze houten vloerlampen ook online kunt bestellen? Via onze webshop kunt u ons aanbod houten vloerlampen eenvoudig filteren en vergelijken. Tevens profiteert u van een gratis verzending boven de 50 euro en een 30 dagen geld terug garantie. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.