Smoke glass vloerlamp

Alle filters
Geselecteerde filters
54 producten

Vloerlampen van Lampenhuis

Vloerlampen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit Nederlandse woningen. En dat vinden wij bij Lampenhuis niet vreemd. Deze lampen zijn namelijk zeer divers.

Wist u bijvoorbeeld dat er verschillende vloerlampen bestaan? Van klassieke designs tot opvallende uplighters: er is altijd een geschikte vloerlamp te vinden voor uw woning. Daarnaast kunt u genieten van zowel hard als zacht licht wanneer u investeert in een dimbare vloerlamp. Met behulp van een dimmer kunt u namelijk zelf de lichtintensiteit bepalen.

Maak kennis met smoke glass

Bij Lampenhuis maakt u kennis met verschillende prachtige materialen en kleuren. Zo bieden we onder andere vloerlampen aan die gemaakt zijn van smoke glass. Wat mag u verwachten van dit materiaal?

Smoke glass lampen zijn gemaakt van een materiaal genaamd rookglas. Deze trend is geïnspireerd door de jaren ’60 en ’70. In de loop der jaren is rookglas steeds populairder geworden, vandaar dat u ook steeds meer vloerlampen zult vinden met smoke glass. Het glas is doorschijnend, gekleurd en transparant. De kleur wordt bepaald door de dikte van de wand. Een lamp met een dikke wand, zal een donkerdere bruin- of grijstint vertonen. Dit materiaal zal een mooi en sfeervol licht afgeven. Zelfs als uw smoke glass vloerlamp niet aanstaat, zal u gegarandeerd genieten van een prachtige eyecatcher.

Meer weten over smoke glass? Onze medewerkers informeren u graag: kom in contact of bezoek onze lampenwinkel.

Vloerlamp smoke glass: ons aanbod

Interesse in een vloerlamp smoke glass? In dat geval kunt u terecht bij Lampenhuis. Zo bieden we diverse prachtige smoke glass vloerlampen aan.

Onze smoke glass vloerlampen zijn gemaakt van glas en kunnen deels metalen elementen bevatten voor een stoere look. Onze lampen zullen het erg goed doen in een design of modern interieur dankzij het hedendaagse ontwerp. Daarnaast zijn al onze smoke glass vloerlampen dimbaar, zodat u zelf de lichtsterkte kunt bepalen. Wij werken samen met de beste merken en bieden daarom kwalitatief goede lampen aan. Waarbij u tevens zult profiteren van een keurig energielabel.

Bezoek onze webshop en bestel eenvoudig een vloerlamp smoke glass. Of breng een bezoek aan onze winkel in Rijssen.

Vloerlamp smoke glass bestellen

Een vloerlamp smoke glass bestellen? Dat is zo geregeld via de webshop van Lampenhuis. Zo kunt u eenvoudig en snel uw favoriete lamp in uw winkelmandje stoppen, waarna u deze kunt afrekenen in onze veilige betaalomgeving. Daarnaast streven wij ernaar om uw bestelling snel thuis af te leveren en betaalt u geen verzendkosten mits uw order een waarde heeft van minimaal vijftig euro. Zit u nog met vragen, of heeft u behoefte aan advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze smoke glass vloerlampen zijn ook te bewonderen in onze lampenwinkel. Lampenhuis is gevestigd in het Overijsselse Rijssen. Onze deuren zijn voor u geopend: wij heten u van harte welkom.