Moderne vloerlampen

Ben jij ook op zoek naar een schitterende vloerlamp? Dan zijn de moderne vloerlampen van Lampenhuis echt wat voor jou! Hieronder kun je meer lezen over dit type verlichting!

Alle filters
Geselecteerde filters
460 producten

Wat is een moderne vloerlamp?

Een moderne vloerlamp is een lamp met een nieuw, modern uiterlijk die zich door middel van een onderstel op de vloer bevindt. Dit onderstel is verbonden met de lamp die zich hoger bevindt door middel van een ijzeren steel waarin zich kabels bevinden. Er zijn twee mogelijke manieren om de moderne vloerlamp aan en uit te zetten. Sommige vloerlampen gaan namelijk meteen aan als je de stekker in het stopcontact steekt, terwijl andere vloerlampen aan te zetten zijn door middel van een knop op de lamp of op de bijbehorende kabel.

Wat zijn de eigenschappen van een moderne vloerlamp?

Het belangrijkste aspect van de eigenschappen van de moderne vloerlamp zit al in de naam verwerkt. Dit type lamp is namelijk heel modern. Dit moderne uiterlijk wordt bepaald door 3 verschillende aspecten:

  1. Het design
  2. Het gebruikte materiaal
  3. De kleur

De combinatie van deze 3 aspecten zorgen ervoor dat een lamp er nieuw, strak en modern uitziet en nog jarenlang goed past in jouw huishouden. Vaak zitten er weinig nutteloze extra’s bij deze lamp omdat dit ten koste gaat van het uiterlijk. Deze lamp is uiterst functioneel maar daarnaast ook nog eens heel erg stijlvol.

Waar zet je een moderne vloerlamp neer?

De moderne vloerlamp kan in verschillende ruimtes van het huis, of gebouw, geplaatst worden. De meeste mensen kiezen ervoor om de vloerlamp in een grotere ruimte zoals de eetkamer, de woonkamer of de zolder neer te zetten. Dit komt doordat de moderne vloerlamp toch wel wat ruimte inneemt door het gebruikte onderstuk. Echter is het wel zo dat de stijlvolheid van de lamp dit volledig compenseert. Daarom is dit type vloerlamp hartstikke populair en dat gaat echt niet veranderen in de komende decennia.

Welke soorten moderne vloerlampen zijn er beschikbaar bij Lampenhuis?

Het aanbod van Lampenhuis is qua moderne vloerlampen heel groot en divers. Dit komt uiteraard door het feit dat deze lampen erg in trek zijn en nog lang niet uit de huishoudens zullen verdwijnen. Er zijn wel een aantal verschillen waarneembaar tussen de verschillende soorten moderne vloerlampen. Uiteraard is het uiterlijk van de ene vloerlamp niet hetzelfde als het uiterlijk van de andere vloerlamp. Sommige lampen beschikken over een bijzonder uiterlijk met smoke licht, terwijl andere lampen wat simplistischer zijn. Onze tip: Kies gewoon een lamp uit die je zelf heel mooi vindt omdat jij degene bent die (meestal) het vaakst tegen de lamp aan gaat kijken.

Hoeveel betaal je voor een moderne vloerlamp?

Qua kosten zitten er veel verschillen tussen de diverse soorten moderne vloerlampen. De ene vloerlamp is scherp geprijsd en budget-vriendelijk, terwijl de andere hypermodern is van een premium merk. De prijsrange van de beschikbare moderne vloerlampen van Lampenhuis zit tussen de 90 en 500 euro. Door deze brede prijsrange zit er vast wel een stijlvolle lamp bij die goed past bij jouw wensen en de prijs die je wilt uitgeven aan een moderne vloerlamp. Weet je niet helemaal zeker welke lamp het meest geschikt voor jou is? Neem dan contact op met onze werknemers en zij voorzien jou van passend advies en zorgen ervoor dat jij straks over de ideale moderne vloerlamp kunt beschikken.

Overige categorieën