Zwarte vloerlampen

Lampenhuis biedt jou een grote collectie vloerlampen aan, met ieder een uniek design. Vooral onze zwarte vloerlampen zijn erg populair: door de luxe uitstraling en de goede kwaliteit is er altijd een vloerlamp te vinden die past bij jouw interieur. Beschik nu nog over één van onze bijzondere eyecatchers.

Alle filters
Geselecteerde filters
432 producten

Soorten zwarte vloerlampen

Tegenwoordig beschikt bijna ieder huis over een vloerlamp: een gemakkelijke manier om jouw kamer te verlichten. Daarnaast zijn de meeste vloerlampen ook nog eens erg stijlvol.

Ons aanbod vloerlampen is erg breed en dus is er voor ieder interieur een passende lamp te vinden. Naast dat onze zwarte vloerlampen voor veel verlichting zorgen, beschikken ze ook nog eens over een unieke stijl. Op onze website bieden wij jou de volgende soorten vloerlampen aan:

  • Booglampen: onze zwarte booglampen hebben een opvallend uiterlijk. Deze vloerlampen kan je herkennen aan de gebogen montuur: vanaf het voetstuk lopen deze lampen in een boog naar de lamp zelf. Kortom: een unieke blikvanger voor jouw interieur.
  • Klassieke vloerlampen: onze klassieke zwarte vloerlampen hebben een tijdloos design. Deze staande vloerlampen hebben een recht montuur en gaan vanaf het voetstuk recht omhoog. Deze vloerlampen zullen gegarandeerd in ieder interieur passen.
  • Uplighters: onze zwarte uplighters zijn unieke vloerlampen met een bijzonder design. Deze vloerlampen schijnen recht omhoog naar het plafond. Als je over een licht plafond beschikt, zal het licht gereflecteerd worden en zo jouw kamer inschijnen. Een unieke manier van verlichting.
  • Driepoot vloerlamp: onze zwarte driepoot vloerlampen zijn bijzonder vormgegeven. Deze vloerlampen beschikken over een uniek armatuur, waardoor deze een uniek designeffect afgeven aan de ruimte waarin ze staan. Een echte eyecatcher dus.

Ons aanbod aan zwarte vloerlampen

Bij Lampenhuis helpen wij je graag verder om de juiste zwarte vloerlamp te vinden. Daarom bieden wij je een grote collectie vloerlampen aan, met ieder zijn unieke kenmerken. Zo hebben wij zwarte vloerlampen in verschillende stijlen: denk bijvoorbeeld aan landelijk, retro, modern, industrieel et cetera. Iedere vloerlamp is designvol, tijdloos en past gegarandeerd in jouw interieur. Ook kan je kiezen uit verschillende materialen: zo zijn er zwarte vloerlampen te vinden die gemaakt zijn van glas, aluminium, hout, staal en metaal. Ook beschikken veel zwarte voerlampen over handige functies, zoals een dimmer. Zo ben je zelf in staat om de lichtintensiteit te bepalen in jouw kamer. Ook is er altijd een zwarte vloerlamp te vinden voor jouw budget: bij Lampenhuis kan je al over een vloerlamp beschikken voor een mooie prijs tussen de 59 en 649 euro. Je hoeft dus nooit te veel te betalen om over een gepaste zwarte vloerlamp te beschikken, die past bij jouw voorkeuren.

Een zwarte vloerlamp bestellen bij Lampenhuis

Lampenhuis biedt jou een brede collectie vloerlampen aan, die altijd passen bij de interieurtrends van nu. Via de website kan je onze collectie bewonderen, om vervolgens gemakkelijk een bestelling te plaatsen. Het team van Lampenhuis helpt je graag verder bij twijfels of wanneer je behoefte hebt aan advies. Een mooie, stijlvolle en kwalitatieve vloerlamp voor jouw interieur vind je bij Lampenhuis!

Overige categorieën