Tafellamp industrieel

Alle filters
Geselecteerde filters
38 producten

Een geschikte tafellamp vinden

Een geschikte tafellamp vinden is misschien een lastige opgave. Vandaar dat wij bij Lampenhuis u graag een paar tips meegeven.

Allereerst is het goed om af te vragen of uw kamer weinig of veel verlichting nodig heeft. Wilt u een tafellamp gebruiken om uw ruimte wat meer sfeer te geven? Of wilt u juist hard en fel licht creëren, zodat u geconcentreerd kunt werken? In beide gevallen kan het lonen om een dimbare tafellamp aan te schaffen, zodat u zelf de lichtintensiteit kunt bepalen. Daarnaast is het goed om te weten dat onze tafellampen eenvoudig verplaatst kunnen worden, in tegenstelling tot een wand- of hanglamp. Zo kunt u keer op keer een ander interieur creëren. Tafellampen staan trouwens bekend als echte sfeermakers. Mocht u op zoek zijn naar een functionele lamp, dan zult u waarschijnlijk ook behoefte kunnen hebben aan onze bureaulampen. Deze lampen geven namelijk een feller licht af.

 

Industriële tafellampen

Bent u al bekend met de industriële woonstijl? Bij Lampenhuis vindt u diverse tafellampen met een robuust uiterlijk, zodat u deze stijl thuis kunt realiseren.

Stoer en authentiek: dat is wat u mag verwachten van een industrieel interieur. Met behulp van een industriële tafellamp bent u in staat om deze stijl bij u thuis te verwezenlijken. Om een robuust geheel te creëren, wordt er vaak gebruik gemaakt van onbewerkte materialen. Denk dan bijvoorbeeld aan hout, staal, leer, touw en beton. Deze materialen worden versterkt door het gebruik van donkere kleuren, zoals zwart en bruin.

Benieuwd hoe u onze industriële tafellampen het best kunt matchen met uw huidige interieur? Lampenhuis inspireert en adviseert: kom in contact of bezoek onze lampenwinkel in Rijssen.

 

Tafellamp industrieel: ons assortiment

Bij Lampenhuis kunt u dus terecht voor een industriële tafellamp. Wij laten u graag kennismaken met onze collectie.

Met onze tafellampen bent u in staat om een industrieel interieur te creëren. Zo kunt u kiezen uit verschillende gave kleuren zoals zwart, brons, goud en antraciet. Daarnaast zijn onze industriële tafellampen gemaakt van metaal, zodat u geniet van een strakke en stoere afwerking. Ook bent u in staat om uw industriële tafellamp te dimmen, in combinatie met een externe dimmer. Tevens zult u genieten van een aangenaam energielabel.

Voor een tafellamp industrieel kunt u onze webshop bezoeken. Of kom langs bij onze lampenwinkel in het Overijsselse Rijssen.

 

Tafellamp industrieel kopen

Interesse in een industriële tafellamp? Dan hoeft u niet verder te zoeken: Lampenhuis biedt u namelijk een ruim assortiment tafellampen aan met een industrieel design. Zo bent u in staat om deze stijl eenvoudig bij u thuis te creëren. Behoefte aan inspiratie of advies? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze winkel in Rijssen.

Liever ons assortiment vanuit huis bekijken? Geen probleem: via onze webshop kunt u al onze lampen bewonderen. Tevens kunt u hier eenvoudig een bestelling plaatsen. Bij ons profiteert u van snelle levertijden, zodat u uw tafellamp binnen de kortste keren kunt gebruiken. En met maar liefst twee jaar garantie op uw aankoop hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Zit u toch nog met vragen? Kom dan gerust eens in contact.