Zwarte tafellamp

Met een zwarte tafellamp kunt u alle kanten op. Plaats een mooie, zwarte tafellamp op uw eettafel, bijzettafeltje of dressoir en creëer een sfeervol extra lichtpunt. Lampenhuis heeft diverse mooie zwarte tafellampen om uit te kiezen. Bekijk ons assortiment en bestel online of kom langs in onze winkel!

Alle filters
Geselecteerde filters
443 producten

Sfeervolle zwarte tafellampen

Een tafellamp heeft vaak geen praktisch of functioneel doeleinde. Deze mooie, leuke lampjes dienen vaak puur ter decoratie en toevoeging van sfeer. Juist daarom is het belangrijk om een zwarte tafellamp uit te kiezen waar u en uw woning helemaal blij van worden. Zwart is een gangbare kleur en kan daarom gecombineerd worden met vrijwel iedere woonstijl. Lampenhuis biedt een ruim assortiment waardoor er altijd wel een zwarte tafellamp te vinden is welke helemaal bij uw persoonlijke voorkeuren past.

De stijl van een zwarte tafellamp

Zwart kan over het algemeen goed gecombineerd worden met allerlei woonstijlen. Dat komt omdat zwart goed samen gaat met andere kleuren, allerlei materialen en diverse vormen. Lampenhuis maakt onderscheid in diverse woonstijlen. Onze zwarte tafellampen zijn veelal verkrijgbaar in een moderne, industriële of landelijke woonstijl. Wij vertellen u graag meer over de verschillen tussen deze zwarte tafellampen:

  • Industriële zwarte tafellampen zijn te omschrijven als stoer, robuust en een tikkeltje eigenwijs. Deze tafellampjes hebben vaak een verweerd uiterlijk en zijn gemaakt van zware materialen zoals diverse metalen. Zwart is een veelvoorkomende kleur in de industriële woonstijl en daarom raden wij aan om de zwarte tafellamp te combineren met andere leuke kleuren, zoals groen, geel of blauw.
  • Moderne zwarte tafellampen hebben een strakke belijning en zijn vaak gemaakt van glanzende materialen. Deze tafellampen staan perfect in ieder modern interieur en wat betreft kleursamenstelling gaan deze lampjes goed samen met felle kleuren. Tip: bent u op zoek naar een moderne zwarte tafellamp die tegenwoordig helemaal in is? Wellicht is een rookglas tafellamp zwart iets voor u!
  • Landelijke tafellampen doen vaak denken aan de natuur. In de landelijke woonstijl wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en daarom hebben landelijke tafellampen in het zwart een natuurlijke en warme uitstraling.

Naast deze drie grootse woonstijlen, hebben we ook zwarte tafellampjes die perfect passen in een klassiek, Scandinavisch of design interieur. Bekijk onze collectie en ga op zoek naar de lamp die het beste past bij uw woonwensen!

Zwart tafellampje plaatsen

De naam van de tafellamp zegt het al: een zwarte tafellamp wordt veelal op een tafel geplaatst. Deze kleine lampen zet u eenvoudig ergens neer en zijn daarnaast eenvoudig te verplaatsen. Dit biedt vele voordelen voor iedereen die zijn of haar interieur regelmatig verandert. U kunt de zwarte tafellamp gemakkelijk wisselen van plek waardoor u in een handomdraai een nieuwe sfeer in uw interieur creëert. Mooie plekken voor een kleine, zwarte tafellamp zijn bijvoorbeeld:

  • Op de eettafel. De eetkamer is een plek die draait om gezelligheid. Hier wordt gezellig geborreld, gedineerd en getafeld. Omdat een tafellamp dient ter toevoeging van sfeer, zal een zwarte tafellamp gegarandeerd bijdragen aan deze gezelligheid!
  • Op een dressoir. Het dressoir zelf dient vaak als kleine opbergkast en een decoratief meubelstuk. Het dressoir wordt vaak opgeleukt met mooie accessoires, bloemen en planten. Een zwarte tafellamp mag daarom zeker niet ontbreken op uw dressoir in de hal of woonkamer!
  • Op een nachtkastje. De slaapkamer is vaak een fijne, gezellige plek en mooi sfeervol en warm licht mag daar zeker niet ontbreken. De zwarte kleur van het tafellampje zal ongetwijfeld goed te combineren zijn in diverse slaapkamers. De zwarte tafellamp zal hier niet alleen dienen als decoratie item, maar ook als functionele lamp wanneer u ’s nachts uit bed moet en daarbij wel een beetje licht kan gebruiken.

Welke zwarte tafellamp uit ons assortiment spreekt u het meeste aan? Ga op zoek naar het tafellampje die het beste past bij u en uw interieur en geef deze een mooi plekje! Daarmee zijn sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

Overige categorieën