Klassieke wandlampen

Op zoek naar een klassieke wandlamp? Dan zit u zeker goed bij Lampenhuis. Wij bieden onze klanten namelijk een ruim assortiment wandlampen aan met een klassiek uiterlijk. Deze lampen beschikken over voordelige eigenschappen, waar u van kunt profteren.

Alle filters
Geselecteerde filters
37 producten

Voordelen van een klassieke wandlamp

Benieuwd naar de voordelen van onze klassieke wandlampen? Wij vertellen u hier graag meer over.

Allereerst zijn klassieke wandlampen in staat om sfeer te creëren, aangezien deze lampen indirect licht veroorzaken. Hierdoor profiteert u van een gezellig en warm gevoel. Dit maakt het een ideale toevoeging voor uw slaap- of woonkamer. Daarnaast zijn klassieke wandlampen perfect in staat om diverse ruimtes te verlichten. Onze wandlampen worden vaak gebruikt om donkere plekken van licht te voorzien. Daarnaast zijn ze ook perfect te gebruiken als leeslamp. Wilt u graag een kunstwerk in uw interieur benadrukken? Onze klassieke wandlampen zijn ook ideaal te gebruiken als schilderijverlichting. Goed om te weten: met een klassieke wandlamp haalt u een echte blikvanger in huis. Zo beschikken onze producten over prachtige designs met de meest uiteenlopende kleuren en materialen.

Plaatsen van een klassieke wandlamp

Heeft u al een klassieke wandlamp op het oog? Dan geven wij u graag wat tips mee voor het correct plaatsen van onze lampen.

Allereerst is het goed om na te denken over de ophanghoogte van uw klassieke wandlamp. U wilt uiteraard niet dat de lamp direct in uw ogen schijnt. Wij raden het daarom aan om onze klassieke wandlampen op een hoogte tussen 170 en 190 centimeter te hangen. De door u gekozen lichtbron heeft daarnaast ook veel invloed op de wijze waarop uw ruimte verlicht wordt. Felle lichtbronnen, zoals LED, zijn vooral erg functioneel en praktisch. Wilt u echter sfeer creëren? Dan raden wij het aan om te investeren in een warme lichtbron. Een dimbare klassieke wandlamp kan daarnaast ook een handige keuze zijn, wanneer u gebruik wilt maken van zowel helder als sfeerlicht.

Behoefte aan persoonlijk advies? Team Lampenhuis staat voor u klaar. Kom langs bij onze lampenwinkel in Rijssen, of neem direct contact met ons op.

Diverse soorten klassieke wandlampen

Bent u op zoek naar een klassieke wandlamp? Dan kunt u zeker terecht bij Lampenhuis. Bij ons maakt u namelijk kennis met een uitgebreid assortiment wandlampen met een klassieke look.

Zo kunt u kiezen uit diverse soorten kleuren, zodat uw klassieke wandlamp perfect zal passen bij uw huidige interieur. Denk aan brons, messing, zilver en zwart. Tevens heeft u een ruime keuze uit verschillende prachtige materialen. Zo kan uw toekomstige klassieke wandlamp gemaakt zijn van bijvoorbeeld metaal, staal of ijzer. Sommige klassieke wandlampen zijn inclusief lampenkap en kunnen zelfs beschikken over een dimbare functie.

Benieuwd naar ons assortiment klassieke wandlampen? Dan bent u van harte welkom bij onze lampenwinkel. Of bewonder ons aanbod klassieke wandlampen eenvoudig via onze website.

Klassieke wandlamp van Lampenhuis

Met een klassieke wandlamp van Lampenhuis haalt u gegarandeerd een eyecatcher in huis. Tevens zijn deze lampen perfect in staat om uw interieur van voldoende verlichting te voorzien. Op zoek naar een klassieke wandlamp? Onze fysieke winkel is gevestigd in Rijssen, waar u kennismaakt met een uitgebreid assortiment en betrokken medewerkers.

Tevens kunt u ook eenvoudig uw favoriete klassieke wandlamp online bestellen. Bij ons profiteert u van een geweldige klantenservice en gratis verzending boven de vijftig euro. Met maar liefst twee jaar garantie op uw aankoop kunt u nog lang en zorgeloos genieten van een prachtige klassieke wandlamp.