Rookglas hanglamp

Bent u op zoek naar een hanglamp die er heel stijlvol en elegant uitziet en gemaakt is van materialen van topkwaliteit? Dan bent u op de juiste plek beland!

Alle filters
Geselecteerde filters
85 producten

Rookglas hanglampen zijn tegenwoordig veel aanwezig in de Nederlandse huishoudens en dit is ook een trend die de komende jaren nog wel even zal blijven. Op de rest van deze pagina kunt u lezen over alle aspecten die van belang zijn als het gaat om rookglas, hanglampen en de beschikbare rookglas hanglampen bij Lampenhuis. Lees dus gerust verder als u meer wilt weten over rookglas hanglampen!

Rookglas hanglamp voor een sfeervol interieur

Tegenwoordig is rookglas weer helemaal hip. Deze trend is geïnspireerd op de jaren zestig en zeventig. Het rookglas zien we terug in verschillende interieurobjecten waarvan de hanglamp er één is. Een hanglamp van rookglas is bijzonder populair en mag daarom in een sfeervol interieur echt niet ontbreken! Kenmerkend voor rookglas hanglampen is vooral het donker getinte glas. Deze donkere tint zorgt ervoor dat de lamp niet verblindt waardoor het prachtig gefilterd licht geeft. Dit licht is ontzettend warm en sfeervol, waardoor u met een rookglas hanglamp een heleboel sfeer kunt toevoegen aan uw interieur!

Hanglamp van rookglas; klassiek en industrieel

Hanglampen van rookglas hebben een bijzondere combinatie van verschillende stijlen zoals klassiek en industrieel. Door de invloeden van de jaren zeventig oogt deze hanglamp zowel klassiek als industrieel. Deze interieurstijlen gaan mooi samen en zorgen gezamenlijk voor een interessante, frisse, warme en bijzondere look. Wanneer u op zoek bent naar een unieke en bijzondere lamp of een ander soort lamp dan de wat meer standaard stijlen zoals industrieel of klassiek, modern of landelijk dan is een rookglas hanglamp wellicht de perfecte keuze voor u. Doordat bij een hanglamp met rookglas twee mooie interieurstijlen gemixt zijn, past deze lamp dus bij zowel een industrieel ingericht interieur als bij een klassiek ingericht interieur. De lamp geeft zowel een stoere als een klassieke touch. Voor een verfrissende combinatie met nóg meer interieurstijlen kunt u er uiteraard ook voor kiezen om deze lamp te combineren met een landelijk of modern interieur. Door de veelzijdigheid van een rookglas hanglamp, kunt u alle kanten op!

Hanglamp rookglas combineren in het interieur

Zoals hierboven benoemd, kan een rookglas hanglamp met heel veel interieurstijlen gecombineerd worden. Voor inspiratie bij het combineren van de hanglamp in uw woning, geven wij u drie tips:

  1. Combineer het donkere glas met metalen materialen zoals brons, koper of messing. Hiermee creëert u een Scandinavische of industriële stijl met een robuuste, transparante en unieke look
  2. Wanneer u een hanglamp met rookglas combineert met andere donkere kleuren zoals donkerblauw of zwart, zorg dan dat u het interieur aanvult met lichtkleurige accessoires zoals kussens, dekens of vazen in pastelkleuren of andere lichte kleuren. Daarmee zorgt u dat het interieur in z’n geheel niet somber zal ogen
  3. Andere materialen waarmee een rookglas hanglamp uitstekend gecombineerd kan worden, zijn natuurlijke materialen zoals kurk, hout of rotan. Deze materialen vullen de klassieke en industriële rookglas hanglamp mooi aan

Wat is een rookglas hanglamp?

Een rookglas hanglamp is een type lamp dat gemaakt wordt van rookglas. Door simpelweg naar de naam te kijken is het eigenlijk al wel duidelijk om wat voor product het gaat. Rookglas is een mooi soort materiaal en doordat het om een hanglamp gaat ziet er heel stijlvol uit in bijvoorbeeld de eetkamer, woonkamer of in een andere ruimte van een huis of pand. Doordat er vele types rookglas hanglampen zijn, is het makkelijk om er eentje te kiezen die perfect past bij de rest van het interieur.

Het materiaal rookglas

Rookglas is een type glas dat doorschijnend, transparant is en over een grijstint beschikt. Door het gebruik van dit type materiaal zien rookglas lampen er werkelijk schitterend uit en staan mensen vaak versteld van het uiterlijk. Het licht dringt bovendien wel door de lamp, maar dit gaat op een soort gefilterde manier. Hierdoor krijgt u een wonderschoon effect dat er heel elegant uitziet. Wilt u dus indruk maken op mensen of vindt u het simpelweg mooi om over een geweldig interieur te beschikken? Kies dan voor rookglas in uw interieur!

De hanglampen van rookglas bij Lampenhuis

Het mooie aan rookglas is dat het op een schitterende manier kan worden toegepast voor hanglampen. Hierdoor beschikken we bij Lampenhuis over een divers assortiment aan hanglampen van dit schitterende materiaal. Neem dus gerust een kijkje op deze pagina en vergelijk alle beschikbare rookglas hanglampen. Ze zijn er namelijk in verschillende soorten, designs & maten. Zo zijn er hele grote rookglas hanglampen die erg geschikt zijn voor in de woonkamer, maar het is ook mogelijk om een setje rookglas hanglampen aan te schaffen zodat u deze verspreid over een kamer kunt plaatsen. Een ding is zeker, met een rookglas hanglamp gaat u in ieder geval genieten van briljante en glanzende verlichting.

Hoeveel kost een rookglas hanglamp?

Doordat er qua design en grootte aardig wat verschillen zijn als het op rookglas hanglampen aankomt is het niet mogelijk om te zeggen dat een rookglas hanglamp een specifieke prijs is. Door het aanbod van de rookglas hanglampen van Lampenhuis te vergelijken kunt u echter wel een goed beeld krijgen wat u ongeveer kwijt zult zijn aan een rookglas hanglamp. Kijk dus vooral even rond op de website en kies dan voor een rookglas hanglamp die jij heel leuk vindt. Wel is het zo dat rookglas hanglamp vaak iets duurder is dan reguliere hanglampen aangezien rookglas geen goedkoop soort materiaal is. Toch is het zeker wel het geld waard doordat dit soort hanglampen er grandioos uitzien.

Waarom kunt u het beste een rookglas hanglamp kopen bij Lampenhuis?

Bij Lampenhuis selecteren we alleen rookglas hanglampen van echt rookglas die er daadwerkelijk mooi uitzien voor in het interieur. Doordat de prijs namelijk iets hoger ligt is het dus wel van belang dat het materiaal van hoogwaardige kwaliteit is en dat het er ook mooi uitziet. Gaat u dus voor een rookglas hanglamp bij Lampenhuis, dan weet u zeker dat u over een hanglamp beschikt van absolute topkwaliteit. Daarnaast zit er tot wel 2 jaar garantie op hanglampen en kunt u nog 30 dagen na aankoop uw rookglas hanglamp retourneren als u er niet tevreden over bent. Hierdoor zitten er geen haken en ogen aan waardoor Lampenhuis de perfecte aanbieder is van rookglas hanglampen!