Kies je filters

Eglo 

Filteren

Eglo is een prachtig lampenmerk. Dit familiebedrijf met roots in Tirol is inmiddels wereldwijd actief. Eglo houdt het graag simpel en functioneel, met eenvoudige designs en kant-en-klare verlichtingsoplossingen. Voor zowel binnen als buiten. Uw Eglo lamp past al gauw in uw moderne of klassieke interieur.

Over het merk Eglo

Het merk Eglo voorziet mensen wereldwijd van de mooiste en beste lampen. Lampenhuis is trotse verkoper van dit mooie merk. Eglo stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten. Daarom zijn alle stappen die zij ondernemen zorgvuldig uitgedacht; van ontwerpfase tot aan serieproductie streeft Eglo ernaar om de beste kwaliteit te ontwikkelen. Tevens heeft Eglo duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Vandaar dat zij veelal gebruik maken van LED-technologie. Kortom; de lampen van Eglo zijn kwalitatief goed, betaalbaar, duurzaam en hebben een mooi ontwerp.

Soorten lampen van Eglo

Eglo heeft een heleboel verschillende soorten lampen. Hierbij moet u niet alleen denken aan verschillende typen lampen, maar ook aan verschillende stijlen lampen. Het merk heeft namelijk een mooie collectie binnenverlichting, maar ook voor buitenverlichting heeft Eglo een aantal prachtige lampen. Van staande lampen tot hanglampen voor zowel binnen als buiten; Eglo heeft het allemaal. Daarom zijn de lampen van Eglo geschikt voor verschillende ruimtes. Bent u op zoek naar de perfecte lamp voor binnen? De juiste Eglo lamp kan u helpen een persoonlijke sfeer in de ruimte te creëren. Eglo biedt een ruime keuze aan verlichtingsproducten voor binnen, passend bij iedere stijl, behoefte en budget. Uw leefruimte wordt doormiddel van Eglo kamerverlichting helemaal compleet gemaakt. Indien u op zoek bent naar passende verlichting voor in uw tuin, kunt u in ons assortiment bij de collectie van Eglo lampen onder andere terecht voor tuinlantaarns, wandlampen voor buiten en hanglampen voor buiten.

Diverse woonstijlen in de collectie van Eglo

Niet alleen qua type lampen biedt Eglo een gevarieerde collectie, maar ook qua verschillende woonstijlen heeft Eglo mooie lampen. Zo vindt u in ons assortiment Eglo lampen mooie industriële lampen, zoals prachtige lampen met een accent van touw. Andere stijlen lampen die u vindt in onze Eglo lampencollectie, zijn moderne lampen. De moderne lampen van Eglo passen bijzonder goed in een modern ingericht interieur. Ook zijn de moderne Eglo lampen heel geschikt voor in de tuin. Deze lampen zijn subtiel en basic maar toch modern en erg stijlvol.

Waarom kiezen voor een lamp van Eglo?

Lampenhuis biedt een mooi assortiment lampen, bestaande uit lampen van verschillende merken. Redenen om voor een mooie lamp van het merk Eglo te kiezen, zijn:

  • Eglo streeft ernaar om de best mogelijke kwaliteit te bieden. De lampen van Eglo zijn daarom van hoge kwaliteit en hebben een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.
  • Eglo is een merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Wanneer u geeft om een betere wereld en een duurzame lamp wilt welke lang meegaat, dan is Eglo het merk voor u.
  • De lampen van Eglo zijn stijlvol en hebben een mooi uiterlijk. Daarnaast bieden zij een mooie mix aan verschillende interieurstijlen, dat is ideaal wanneer u zich wilt oriënteren op diverse stijlen lampen.

Eglo lampen kopen bij Lampenhuis

Eglo streeft ernaar de allerbeste kwaliteit lampen te leveren. Deze visie past erg goed bij de visie van Lampenhuis. Wij verkopen namelijk alleen lampen van hoge kwaliteit, van de allerbeste merken. Daarnaast vinden wij het leveren van goede service belangrijk. Daarom bieden we een goede garantieregeling, hebben we fijne voorwaarden wat betreft retourneren en kunt u altijd bij ons terecht voor passend advies. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Weet u al welke mooie lamp van Eglo verlichting u wilt hebben? Bestel uw nieuwe Eglo lamp snel, veilig en gemakkelijk online in onze webshop of kom langs in onze winkel.

Eglo producten