Industriële wandlampen

Een stoer en robuust interieur, met rauwe materialen en een stevig kleurenpallet. Klinkt dit u goed in de oren? Dan is een industriële woonstijl wellicht iets voor u. Gelukkig kunt u terecht bij Lampenhuis voor bijpassende lampen, zodat u een industrieel interieur kunt verwezenlijken.

Alle filters
Geselecteerde filters
32 producten

Industriële wandlamp

Onze industriële wandlampen zijn in staat om uw kamer te voorzien van een optimale belichting, terwijl u tegelijkertijd geniet van een indrukwekkende en opvallende eyecatcher.

Industrieel wonen

Met de juiste kleuren, materialen en lampen bent u zeker in staat om een industrieel interieur te creëren. Bij Lampenhuis geven wij u daarom graag een paar tips mee, zodat u voortaan industrieel kunt wonen.

Wilt u graag industrieel wonen? Dan moet u denken aan een stoere en eerlijke uitstraling met een rauw randje. Een industriële woonstijl laat zich daarnaast vaak kenmerken door pure en rauwe meubels en accessoires. Zo zien wij vaak materialen als staal, beton, glas en hout terugkeren. Wilt u graag spelen met kleur? Een industrieel interieur begint vaak met een stevig kleurenpallet waarbij u kunt denken aan grijze, zwarte, blauwe en groene tinten.

Functies van industriële wandlampen

Wilt u een industriële woonstijl creëren? Dan kunt u terecht bij Lampenhuis. Zo beschikken wij over diverse wandlampen met een stoere en robuuste look. Maar waarvoor kunt u een wandlamp precies gebruiken?

Allereerst bent u in staat om met een wandlamp ruimtes te verlichten. Zo zijn deze compacte lampen in staat om donkere plekken binnen uw interieur te verlichten en dienen ze in sommige gevallen ook als leeslamp. Daarnaast zijn onze industriële wandlampen echte sfeermakers. Dankzij de indirecte verlichting geniet u iedere dag weer van een gezellig en warm gevoel, wat het een ideale lamp maakt voor uw slaap- of woonkamer. Wist u trouwens dat u onze industriële wandlampen ook kunt gebruiken voor het verlichten van een schilderij?

Wij vertellen u graag meer over onze industriële wandlampen: kom met ons in contact of bezoek onze lampenwinkel in Rijssen.

Industriële wandlamp van Lampenhuis

Voor een industriële wandlamp kunt u terecht bij Lampenhuis. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment, afkomstig van de meest uiteenlopende merken.

Onze wandlampen passen perfect bij een industrieel interieur. Denk aan stoere materialen zoals metaal en staal. Ook kunt u warmte creëren met een industriële wandlamp met houten elementen. Tevens passen deze wandlampen ook perfect bij het welbekende kleurenpallet van een industrieel interieur: denk aan zwart, antraciet, grijs en groen. Wilt u spelen met de lichtintensiteit? Ook dat is mogelijk: zo beschikken verschillende wandlampen binnen ons assortiment over een dimbare functie.

Benieuwd naar al onze industriële wandlampen? Neem dan een kijkje in onze lampenwinkel in Overijssel. Of bewonder onze industriële wandlampen eenvoudig en snel via onze webshop.

Industriële wandlamp bestellen

Industrieel wonen? Dan zult u op zoek moeten gaan naar bijpassende industriële lampen. Gelukkig kunt u dan aankloppen bij Lampenhuis: dé specialist op het gebied van buiten- en binnenverlichting. Met een ruim aanbod industriële wandlampen zult u bij ons gegarandeerd een geschikte lamp vinden voor uw interieur. En met maar liefst twee jaar garantie kunt u nog lang genieten van een kwalitatief goed product.

Al onze industriële wandlampen zijn te bewonderen in onze fysieke vestiging in het Overijsselse Rijssen. Of plaats eenvoudig een bestelling via onze webshop. Bent u niet tevreden? Dan krijgt u bij ons uiteraard uw geld terug, dankzij een 30 dagen geld terug garantie. Vragen? Kom dan met ons in contact.