Staande lamp design

Alle filters
Geselecteerde filters
73 producten

Een design woonstijl

Bent u al bekend met een design woonstijl? Bij Lampenhuis kunt u terecht voor verschillende staande lampen met een design look.

Een design woonstijl kenmerkt zich voornamelijk door een doordachte vormgeving, waarbij er veel aandacht is voor luxe items en technische snufjes. Hierbij worden ruimtes vaak praktisch en minimalistisch ingericht, zodat de aandacht kan worden gevestigd op één of meerdere eyecatchers, zoals een design staande lamp. Deze woonstijl kenmerkt zich daarnaast door een neutraal kleurenpalet met zwarte, grijze en witte tinten. Uiteraard kunt u enkele spannende of felle accentkleuren toevoegen. Daarnaast gebruikt men vaak strakke en moderne materialen zoals glas, beton en hoogwaardig kunststof.

 

Staande lamp design uitkiezen

Bent u van plan om een staande lamp aan te schaffen? Bij Lampenhuis geven wij u graag een paar tips mee, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Allereerst is het goed om een bepaalde woonstijl voor ogen te houden. Wilt u graag een design interieur creëren? In dat geval raden wij het aan om een staande lamp met een design look aan te schaffen. Echter bieden wij nog veel meer stijlen aan, mocht u hier interesse in hebben. Daarnaast is het goed om na te denken over het formaat van uw toekomstige staande lamp. Zo beschikken wij over kleine vloerlampen, die het erg goed doen in een kleinere ruimte. Wilt u een staande lamp plaatsen in een grotere ruimte, zoals een vide of een slaapkamer? Dan kunt u uiteraard voor een grotere vloerlamp kiezen. Daarnaast is het ook goed om te bepalen of u de staande lamp wilt gebruiken voor sfeerverlichting. In dat geval is het aan te raden om te kiezen voor een warme lichtbron. Ook kunt u kiezen voor een dimmer, om te schakelen tussen warm en fel licht.

Team Lampenhuis helpt u graag tijdens de zoektocht naar de ideale staande lamp. Voor advies kunt u met ons in contact komen. Of breng gerust eens een bezoek aan onze fysieke vestiging.

 

Staande lamp design: ons aanbod

Op zoek naar een staande lamp met een design look? Dan bent u van harte welkom bij Lampenhuis. Wij geven u graag meer informatie over ons aanbod.

Allereerst zijn onze design lampen verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo zijn onze items verkrijgbaar in rustige tinten zoals wit, zilver en bruin. Echter kunt u ook opvallen wanneer u kiest voor een kleur zoals goud, smoke of champagne. Onze design staande lampen zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende indrukwekkende materialen: zo kunt u denken aan metaal, stof, glas en aluminium. Waar u ook voor kiest: al onze staande design lampen zijn afkomstig van toonaangevende merken en beschikken over een aangenaam energielabel.

Voor een staande lamp design kunt u een bezoek brengen aan onze webshop. Ook bent u van harte welkom bij onze fysieke winkel in Rijssen.

 

Staande lamp design bestellen

Is een design staande lamp iets voor u? Dan kunt u een bezoek brengen aan de fysieke vestiging van Lampenwinkel. U kunt ons vinden in het Overijsselse Rijssen.

Daarnaast kunt u onze staande design lampen ook online bestellen. Onze webshop hanteert snelle levertijden. Daarnaast kunt u profiteren van onze dertig dagen geld terug garantie, mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop. Zit u met vragen of twijfels? Neem dan vooral eens contact op met team Lampenhuis.