Schelpenlamp hangend

Alle filters
Geselecteerde filters
20 producten

Wat zijn schelpenlampen?

Bij Lampenhuis kunt u terecht voor een hangende schelpenlamp. Maar wat kunt u eigenlijk verwachten van deze lampen?

Zoals de naam misschien al doet vermoeden, is een schelpenlamp gemaakt van diverse gebroken schelpen. Deze lampen brengen erg veel warmte met zich mee. Ook ogen deze lampen erg exclusief. Deze sfeer heeft u namelijk te danken aan de prachtige gouden, parelmoer of zilveren kleur. Er bestaan verschillende soorten schelpenlampen, waarbij het zeker kan lonen om te kiezen voor een hangende lamp.

Voordelen van hangende lampen

Als u interesse heeft in een prachtige schelpenlamp, dan zit u goed bij Lampenhuis. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een vloer- of wandlamp gemaakt van gebroken schelpen. Echter bestaan er ook hangende schelpenlampen.

Het kan zeker lonen om te kiezen voor een hangende schelpenlamp. Zo zijn deze lampen in staat om een gehele ruimte in één keer te voorzien van algemeen licht. Plaatst u een hanglamp direct boven een tafel? Dan geniet u van direct licht en zullen er geen schaduwen zichtbaar zijn. Handig, wanneer u geconcentreerd aan het werk wilt gaan. Echter kunt u een schelpenlamp ook gebruiken als eyecatcher, om uw interieur naar een hoger niveau te tillen. Goed om te weten is dat de meeste hangende schelpenlampen beschikken over een externe dimmer, waardoor u zelf de lichtintensiteit kunt instellen.

Is een schelpenlamp hangend iets voor u? Lampenhuis voorziet u graag van passend advies: neem gerust eens contact op of kom langs bij onze lampenwinkel.

Schelpenlamp hangend: ons assortiment

Zoekt u een hangende schelpenlamp? Dan zit u zeker goed bij Lampenhuis. Wij laten u graag kennismaken met onze collectie.

Bij Lampenhuis heeft u een ruime keuze uit zowel gouden als witte hangende schelpenlampen. In combinatie met een externe dimmer bent u in staat om sfeer te creëren bij u thuis. Onze hangende schelpenlampen zijn afkomstig van het merk VillaFlor: importeur van handgemaakte en sfeervolle verlichting. Goed om te weten is dat onze producten geleverd worden zonder lichtbron. Gelukkig kunt u hiervoor ook onze webshop raadplegen, aangezien wij kwalitatief goede lichtbronnen aanbieden.

Voor een schelpenlamp hangend kunt u onze webshop bezoeken. Of kom langs bij onze lampenwinkel en profiteer van persoonlijk advies.

Schelpenlamp hangend kopen

Interesse in een hangende schelpenlamp? Dat begrijpen we bij Lampenhuis maar al te goed. Vandaar dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een schelpenlamp hangend. Via onze webshop kunt u eenvoudig ons aanbod bekijken en vergelijken, waarna u een bestelling kunt plaatsen. Heeft uw order een waarde van minimaal vijftig euro? In dat geval zult u profiteren van gratis verzendkosten. Ook geniet u van maar liefst twee jaar garantie op uw hangende schelpenlamp. Heeft u nog vragen over onze webshop? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met ons team.

Wie interesse heeft in een hangende schelpenlamp, kan ook een bezoek brengen aan onze vestiging. De lampenwinkel van Lampenhuis is gevestigd in het Overijsselse Rijssen. Onze medewerkers staan u hier graag te woord en voorzien u graag van advies wat betreft onze collectie hangende schelpenlampen.