Plafondventilator met lamp industrieel

Alle filters
Geselecteerde filters
9 producten

Wat zijn plafondventilators?

Beschikt uw woning al over één of meerdere plafondventilators? Deze lampen zijn namelijk erg multifunctioneel en zien er tegelijkertijd prachtig uit. Lampenhuis legt graag uit waarom u zou moeten kiezen voor onze plafondventilators.

Een plafondventilator beschikt over een ingebouwde lamp, waardoor u geniet van zowel verlichting als ventilatie. In de zomer zal de ventilator zorgen voor het verlagen van de gevoelstemperatuur, terwijl deze lamp in de winter de opgestegen warme lucht naar beneden zal duwen. Daarnaast beschikt deze lamp over een opvallend design, waardoor u een echte blikvanger in huis haalt. Aangezien deze lampen aan het plafond bevestigd dienen te worden, zullen ze nooit in de weg staan en zijn ze geschikt voor iedere ruimte.

Een industriële plafondventilator met lamp

Bij Lampenhuis zult u kennis maken met verschillende plafondventilators. Bent u echter fan van de industriële woonstijl? Ook dan kunt u terecht bij onze webshop en fysieke winkel.

Zo beschikken we over diverse lampen met een industriële look. De industriële stijl is gebaseerd op de fabrieksarchitectuur uit de 19e en 20e eeuw. Zo geniet u van een ruimtelijk en robuust interieur met een vintage stijl. Om uw ruimte overzichtelijk te houden, is het verstandig om te investeren in één of meerdere grote eyecatchers, zoals een industriële plafondventilator met lamp. Hoewel er vaak gebruik wordt gemaakt van een neutraal kleurenpalet, kunt u basiskleuren zoals wit en zwart perfect combineren met felle accentkleuren zoals geel of turquoise. Daarnaast is het aan te raden om gebruik te maken van robuuste en ruwe materialen, voor een stoere look.

Benieuwd hoe onze industriële plafondventilators met lamp gecombineerd kunnen worden met uw huidige interieur? Onze medewerkers helpen u graag op weg: neem contact op of bezoek onze vestiging.

Plafondventilator met lamp industrieel: ons aanbod

Op zoek naar een plafondventilator met lamp industrieel? Dan zit u goed bij Lampenhuis.

Wat kunt u zoal verwachten van ons assortiment? Wij bieden diverse plafondventilators met een stoere uitstraling aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een robuust materiaal, zoals (multiplex) staal. Daarnaast bieden we verschillende prachtige kleuren aan die goed passen bij een industrieel kleurenpalet: denk dan bijvoorbeeld aan wit, zwart, bruin en grijs. Goed om te weten is dat u de lichtintensiteit van de lamp kunt aanpassen met behulp van een (externe) dimmer en dat u tegelijkertijd zult genieten van een geweldig energielabel.

Voor een plafondventilator met lamp industrieel kunt u de webshop van Lampenhuis raadplegen. Ook nodigen wij u uit om onze lampen te bewonderen in onze winkel in Rijssen.

Plafondventilator met lamp industrieel kopen

Geïnteresseerd in een industriële plafondventilator met lamp? In dat geval zit u goed bij Lampenhuis. Onze plafondventilators kunt u eenvoudig aanschaffen via onze webshop. Bij ons profiteert u van gratis verzendkosten bij bestellingen boven de vijftig euro. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan profiteert u van onze 30 dagen geld terug garantie. Bij vragen staat ons team altijd paraat om u verder op weg te helpen: kom gerust in contact.

Wilt u ons aanbod liever in het echt bewonderen? Geen probleem: u bent van harte welkom bij onze fysieke vestiging in Rijssen.