Design hanglamp

Een design hanglamp moet vaak een echte eyecatcher in huis worden. Hang een mooie design hanglamp boven de eettafel in de eetkamer of misschien wel ergens in de slaapkamer en geef uw interieur een uniek tintje.

Alle filters
Geselecteerde filters
742 producten

Perfecte plek voor een hanglamp design

Boven de eettafel is een plek waar we de design hanglamp veel zien. Qua sfeervolle en functionele, praktische verlichting is een lamp boven de eettafel onmisbaar. Een mooie hanglamp boven de eettafel mag speciaal en opvallend zijn, maar het is wel wenselijk dat deze in uw interieurstijl past. Gelukkig is er in onze collectie voor ieder interieur wel een bijpassende design hanglamp te vinden. Al onze design hanglampen zijn mooi vormgegeven en van hoge kwaliteit. Lampenhuis heeft voor u de mooiste design hanglampen op een rij gezet.

Bent u ook van plan om de design hanglamp boven de eettafel te hangen? Let dan op onderstaande punten:

  • ’s Ochtends is de eetkamer een plek waar u al ontbijtend de krant leest, ’s avonds wordt hier gezellig gegeten met het gezin en in het weekend wordt er urenlang getafeld en geborreld. Tijdens al deze momenten is er licht nodig, het liefst de ene keer wat feller en helderder dan de andere keer. Bij het tafelen en borrelen is sfeervol dimlicht gewenst en tijdens het lezen van de krant aan het ontbijt gebruikt u wat feller licht om alles goed te kunnen lezen. Om deze redenen kunt u het beste kiezen voor een dimbare design hanglamp. Deze hanglamp kunt u dimmen tot het gewenste licht dat goed past bij dat moment. In onze webshop kunt u eenvoudig filteren op de selectie dimbare design hanglampen.
  • Naast dat wij dimbare design hanglampen hebben, vindt u in ons assortiment ook verstelbare design hanglampen. Een design hanglamp welke verstelbaar is kunt u altijd op de door u gewenste hoogte hangen. Door de designlamp hoog op te hangen, verlicht u een groter oppervlak dan wanneer u de hanglamp design wat lager hangt.
  • Bij Lampenhuis hebben we een erg groot aanbod aan design hanglampen. U kunt kiezen uit 22 verschillende kleuren en 10 soorten materialen voor uw hanglamp. Kies een lamp uit in een kleur, stijl en materiaal welke goed past bij de rest van uw interieur.

Diverse stijlen design hanglampen

Iets dat al onze design hanglampen met elkaar gemeen hebben, is dat ze echte blikvangers zijn; allemaal zijn ze speciaal en van de allerhoogste kwaliteit. Wel is iedere design lamp in ons assortiment uniek. Iedere lamp heeft een eigen uitstraling, sfeer en een andere vormgeving met speciaal design. Deze ruime keuze aan vele verschillende stijlen design hanglampen maakt de zoektocht naar de perfecte hanglamp nét iets gemakkelijker. Indien u tips of advies wilt voor het uitzoeken van de perfecte design hanglamp, neem dan even contact met ons op.

Industriële, moderne of landelijke design hanglamp

Is de ruimte waarin de lamp komt te hangen stoer en industrieel? Kies dan voor een industriële design hanglamp voor een robuuste maar moderne toevoeging in het interieur. Bij deze industriële hanglampen wordt veelal gebruik gemaakt van stoere en ruwe materialen. Ga voor zwart staal, zilver, goud of warm koper; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook voor het hedendaagse moderne interieur hebben we een aantal prachtige design lampen te koop. Heeft uw huis een gestroomlijnd modern interieur? Kies dan voor een moderne design hanglamp. We hebben opvallende exemplaren in vele verschillende kleuren en materialen. Tegenwoordig zien we ook het landelijke interieur steeds vaker. Lampenhuis.nl heeft ook voor alle mooie landelijk ingerichte ruimten prachtige design hanglampen. Voor een landelijke sfeer worden veel natuurlijke materialen zoals hout in de lamp verwerkt. Dit geeft het interieur een warme uitstraling. Kortom: de diversiteit aan design hang lampen in ons assortiment zorgt ervoor dat er voor ieder interieur en iedere woonwens een mooie lamp te vinden is. Neem gauw een kijkje in onze uitgebreide collectie design hanglampen!

Overige modellen