Badkamerverlichting

Tegenwoordig besteden mensen steeds meer aandacht aan de inrichting van hun badkamer en daarbij hoort natuurlijk ook de verlichting. Meestal krijgt deze ruimte namelijk weinig natuurlijk licht van buiten.

Alle filters
Geselecteerde filters
190 producten

Badkamerverlichting

De badkamer wordt wel gezien als een tweede leefruimte en daarom is de verlichting van het interieur van belang. Er kunnen 3 soorten verlichtingen worden geplaatst in de badkamer, waarbij elk soort verlichting een eigen doel heeft.

  • Algemene verlichting

De algemene verlichting dient ervoor om de badkamer globaal te verlichten. Dit is handig voor als u ’s avonds even snel wat moet pakken uit de badkamer.

  • Plaatselijke verlichting

Dit soort verlichting wordt voornamelijk gebruikt voor bij een spiegel. Met plaatselijke badkamer verlichting kunt u zonder schaduwen of andere lichtvertekeningen in de spiegel kijken.

  • Sfeerverlichting

Doordat de badkamer ook steeds meer een leefruimte wordt, is het prettig om er een fijne sfeer te creëren door middel van verlichting.

Voor bijvoorbeeld verlichting aan de binnenkant van uw douche heeft u andere lampen nodig dan verlichting voor uw spiegel. Dit heef te maken met de mate van waterbestendigheid van de lamp, dit kunt u aflezen in de IP-waarde. Een lamp aan de binnenkant van uw douche moet namelijk beter tegen water kunnen dan een lamp voor de spiegel.

U kunt er helemaal zelf voor kiezen wat voor een soort verlichting u nodig vind en welke sfeer u daarmee wilt creëren. Bij Lampenhuis hebben wij metalen badkamer verlichting in de kleuren chroom, staal, wit en zwart. Voor iedere badkamer is er wel een bijpassende verlichting te vinden in onze webshop. Wij hebben onder andere wandlampen, plafondlampen, inbouw– en opbouwspotjes voor in uw badkamer. Bij sommige lampen is het ook mogelijk om uw eigen lichtsterkte te kiezen door middel van dimbare verlichting. Hierbij kiest u zelf de gewenste lichtsterkte aangepast op de sfeer die u op dat moment wilt.

Badkamer led verlichting

Met badkamer led verlichting bespaart u op een duurzame manier veel energie. Led lampen gebruiken namelijk veel minder warmte en hebben een lange levensduur. Voor in de badkamer is dit dus ideaal want je hoeft de lamp niet snel te vervangen. Daarnaast is de led verlichting in verschillende lichttemperaturen en kleuren te verkrijgen. Het kan natuurlijk zijn dat u de lichtintensiteit van de led verlichting te fel vind, een dimmer kan hiervoor de oplossing zijn. Daarnaast ziet u tegenwoordig steeds vaker dat badkamer led verlichting wordt ingebouwd door middel van inbouwspots. Deze inbouwspots zitten egaal verwerkt in de muur of in uw plafond waardoor dit een moderne en strakke uitstraling geeft.

Verlichting badkamer kopen

Wilt u meer informatie over badkamer verlichting of over een van onze producten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Klanten staan bij ons namelijk voorop en wij streven naar uitstekende services. Bekijk gerust onze producten in de webshop, bij aankopen vanaf €50,- is de levering gratis. Daarnaast werken wij met de 30 dagen geld terug garantie én heeft u standaard 2 jaar garantie op badkamer verlichting. Dus neem een kijkje in onze collectie, wij hebben hét grootste aanbod lampen van Nederland.