Plafondlamp badkamer

Aan de inrichting van een badkamer wordt tegenwoordig steeds meer aandacht besteed, en daar is de verlichting natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van. De badkamer is een plek waar veel gebruik van wordt gemaakt, het is een belangrijke leefruimte in het huis.

Alle filters
Geselecteerde filters
120 producten

Plafondlamp badkamer

De verlichting van het badkamerinterieur van belang en een plafondlamp in de badkamer kan een goede basis vormen voor uw badkamerverlichting. Een mooie plafondlamp als middelpunt in de badkamer is een uitstekende keus. Van basic plafondlampen tot opvallende design plafondlampen; bij Lampenhuis.nl kunt u vast en zeker geschikte verlichting voor uw badkamer vinden.

De badkamer is vaak een redelijk kleine ruimte, waardoor een plafondlamp erg praktisch is. Plafondlampen nemen namelijk minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een hanglamp of vloerlamp. Een lamp aan het plafond van de badkamer biedt veel licht en helderheid en is daarmee het ultieme lichtpunt voor de basisverlichting van een badkamer. Vaak wordt een plafond lamp in de badkamer gebruikt als globale, algemene verlichting met helder, functioneel licht. Bij een aantal badkamer plafondlampen is het mogelijk om uw eigen lichtsterkte te kiezen door middel van dimbare verlichting. In onze webshop kunt u aan de linkerkant van de pagina gemakkelijk filteren op dimbare en niet-dimbare plafondlampen.

Een badkamerlamp moet zowel functioneel als veilig zijn. Dit betekent dat de lamp voldoende licht moet geven, waardoor ongelukken zoals uitglijden door een natte badkamervloer voorkomen kunnen worden. Maar omdat de badkamer een vochtige plek is en elektriciteit en water niet samen gaan, moet daar bij de aanschaf van een badkamerplafondlamp ook rekening mee worden gehouden. Dit houdt in dat de lamp spatwaterdicht moet zijn. De waterbestendigheid van een lamp kunt u aflezen aan de IP-waarde. Een hogere IP-waarde betekent een hogere waterbestendigheid van de lamp. De lampen in onze categorie plafondlampen badkamer hebben over het algemeen allemaal een hoge IP-waarde, zodat deze niet snel kapot zullen gaan door vochtschade. Op onze website in de beschrijving van iedere plafonniere kunt u eenvoudig zien wat de IP-waarde van de badkamer plafondlamp precies is.

Plafondlamp badkamer in verschillende stijlen

Het interieur en de sfeer van een badkamer zijn natuurlijk ook erg belangrijk. De badkamer is een plek om te ontspannen en daarom moet deze ruimte sfeervol, stijlvol en aangenaam zijn. U kunt er helemaal zelf voor kiezen welke sfeer u met plafondverlichting in de badkamer wilt creëren. In onze collectie zijn verschillende stijlen plafonnieres te vinden. Hierdoor kunt u met de keuze voor een bepaalde lamp ook sfeer en stijl toevoegen aan de badkamer. Zo hebben we mooie plafondlampen welke onder andere geschikt zijn voor in een badkamer met een moderne stijl, een industriële stijl of een klassieke inrichting. Het is wenselijk dat uw lamp goed aansluit bij uw behoeften op het gebied van stijl, kleur en sfeer.

Lampenhuis.nl heeft metalen badkamerplafondlampen in de kleuren chroom, staal, wit en zwart. Voor ieder badkamerinterieur is er wel een geschikte plafondlamp te vinden. Door te gaan voor een dimbare badkamer plafonniere, kunt u altijd zelf een gewenste lichtsterkte kiezen, aangepast op de sfeer die op dat moment is gewenst.

Pla­fondlampen badkamer kopen bij lampenhuis.nl

Kortom: functionele verlichting is in de badkamer van groot belang. Voor de functionele, globale en algemene verlichting raden wij een badkamer plafonniere aan. Eventueel kunt u daar nog andere sfeerverlichting aan toevoegen, bekijk daarvoor onze andere lampen welke geschikt zijn voor een badkamer. Door te gaan voor een dimbare plafondlamp kunt u de badkamerlamp zowel functioneel als sfeervol gebruiken. Bestel nu uw mooie, nieuwe plafondlamp voor in de badkamer bij Lampenhuis.nl. Wij hebben allerlei mooie badkamerlampen voor aan het plafond in verschillende prijsklassen en stijlen!