Retro wandlampen

Wilt u wonen in een vrolijk, creatief en nostalgisch huis? Bent u niet bang om warme kleuren te combineren met opvallende printjes? Dan is een retro woonstijl wellicht een ideale keuze voor u. Door deze stijl toe te passen binnen uw interieur, geniet u iedere dag weer van een vrolijke kamer.

Alle filters
Geselecteerde filters
5 producten

Retro wandlamp

De retro wandlampen van Lampenhuis zullen hier zeker goed bij passen. Wij informeren u graag over ons assortiment, onze geweldige merken en hoe u eenvoudig een retro wandlamp kunt kopen bij onze webshop of winkel.

Retro woonstijl

Bent u al bekend met de retro woonstijl? Deze stijl zien wij steeds vaker terugkeren en dat begrijpen we maar al te goed. Vandaar dat wij diverse wandlampen hebben opgenomen in onze collectie met een retro feel.

Een retro woonstijl laat zich het best beschrijven als creatief, vrolijk en nostalgisch. Het mixen van oud met nieuw is hierbij zeker een must. Daarnaast zien we vaak warme kleuren gecombineerd met grafische prints. Ook werken ronde vormen en zachte lijnen goed binnen een retro interieur. Een vrolijk interieur waar u iedere dag weer blij van wordt: wie wilt dat nou niet?

Retro wandlampen van diverse merken

Op zoek naar een retro wandlamp? Maak dan kennis met de collectie van Lampenhuis. Onze retro wandlampen zijn afkomstig van de meest fantastische merken die u op de markt kunt vinden.

Zo bieden wij diverse retro wandlampen aan van Anne Light & Home: een Nederlands familiebedrijf met veel oog voor details. Ook kan u kiezen voor een wandlamp met een retro look van het indrukwekkende merk Bazar Bizar. Met dit lampenmerk haalt u de Balinese cultuur bij u in huis. Echter kunt u bij ons ook kiezen voor een retro wandlamp van Searchlight Electric: u geniet keer op keer van innovatieve en eigentijdse verlichtingsontwerpen.

Wilt u meer weten over onze bijzondere merken? Wij informeren u graag over onze collectie retro wandlampen: kom langs bij onze winkel of neem contact met ons op.

Lampenhuis: voor een retro wandlamp

Voor een retro wandlamp zit u goed bij Lampenhuis. Zo beschikken wij over verschillende wandlampen met een retro look, zodat u gegarandeerd een geschikt item zult vinden voor uw interieur.

Zo beschikken onze retro wandlampen over bijzondere designs, voor een vrolijk interieur. Van natuurlijke materialen tot metaal en zacht staal: de keuze is aan u. Dankzij de basic kleuren van onze retro wandlampen beschikt u gegarandeerd over een product die perfect zal passen bij een warm kleurenpallet met grafische prints. Tevens zal u profiteren van een duurzaam energielabel en kunt u enkele lampen voorzien van een dimbare functie.

Benieuwd naar onze retro wandlampen? Kom dan langs bij onze vestiging in Rijssen. Of bewonder onze retro wandlampen online.

Retro wandlamp kopen

Met een retro wandlamp van Lampenhuis haalt u een vrolijke en nostalgische lamp in huis, waarmee u gegarandeerd een retro interieur kunt creëren. Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen als buitenverlichting en voorzien onze klanten graag van passend advies. Daarom bent u van harte welkom bij onze vestiging in het Overijsselse Rijssen.

Wilt u liever op uw eigen gemak onze collectie retro wandlampen bekijken en vergelijken? Dan verwijzen wij u naar onze webshop. Hier vindt u een uitgebreide collectie van retro wandlampen met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben ons bestelproces eenvoudig ingericht, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van een retro wandlamp. Bij vragen kunt u in contact komen met ons team.