Moderne wandlampen

Strak, functioneel en luxe: dit zijn slechts enkele termen waarmee een moderne woonstijl beschreven kan worden. Om een modern interieur te creëren, zult u op zoek moeten gaan naar bijpassende verlichting. Gelukkig bent u hiervoor bij Lampenhuis aan het goede adres.

Alle filters
Geselecteerde filters
244 producten

Moderne wandlamp

Zo beschikken wij over diverse moderne producten, waaronder onze geliefde wandlampen. Benieuwd naar onze collectie moderne wandlampen? Wij vertellen u hier graag meer over.

Een modern interieur

Een modern interieur creëren? Dat is zeker mogelijk met een moderne wandlamp van Lampenhuis. Wat zijn precies de kenmerken van een moderne woonstijl?

Wie denkt aan modern, zal al gauw denken aan strakke lijnen. Het interieur is functioneel en heeft een luxe uitstraling. Echter is er niet veel ruimte voor poespas: een minimalistische look met een simplistisch karakter staat centraal. Veelvoorkomende materialen zijn dan ook glas, chroom, kunststof en leer. Warmte kan eenvoudig gerealiseerd worden door middel van houten elementen. Daarnaast bestaat het kleurenpallet van een moderne woonstijl vaak uit wit, zwart, bruin en grijs. Toch kunt u karakter toevoegen door middel van een felle accentkleur.

Waarom kiezen voor een moderne wandlamp

Een moderne woonstijl valt of staat met de juiste verlichting. Gelukkig kunt u terecht bij Lampenhuis voor een bijbehorende moderne wandlamp. Bent u al bekend met de vele voordelen van onze wandlampen?

Een wandlamp is in eerste instantie bedoelt om ruimtes te voorzien van voldoende licht. Deze lampen hebben een compact formaat en worden aan uw muur bevestigd. Het voordeel hiervan is dat u donkere delen in uw interieur eenvoudig kunt verlichten en uw lamp nooit in de weg zal staan. Daarnaast staan onze moderne wandlampen bekend als heuse sfeermakers. Zo produceren zij indirect licht, voor een warm en gezellig gevoel. En dankzij het moderne design zal uw wandlamp gegarandeerd passen bij uw toekomstige of huidige interieur.

Onze medewerkers informeren u graag over ons aanbod moderne wandlampen. Ontmoet ons team in onze lampenwinkel of neem eenvoudig contact op.

Onze collectie moderne wandlampen

Voor een interieur met een moderne touch kunt u terecht bij de webshop en winkel van Lampenhuis. Zo hebben wij ons assortiment uitgebreid met diverse moderne wandlampen voor bij u thuis. Wij informeren u graag over onze collectie.

Strakke lijnen en een minimalistische look: dat is wat u mag verwachten van onze moderne wandlampen. U kunt kiezen uit diverse materialen die perfect zullen passen bij uw interieur: denk bijvoorbeeld aan glas, kunststof en aluminium. Ook qua kleuren zult u bij ons uw hart op kunnen halen. Zo passen onze zwarte, grijze en witte wandlampen perfect binnen uw moderne interieur. Wilt u echter een felle accentkleur toevoegen? Kies dan voor één van onze blauwe of gouden lampen. Verder beschikken de meeste moderne wandlampen over een dimmer en profiteert u van een goed energielabel.

Al onze moderne wandlampen zijn eenvoudig met elkaar te vergelijken via onze webshop. Ook nodigen wij u uit bij onze lampenwinkel, waar u al onze producten in het echt kunt bewonderen.

Lampenhuis: voor een moderne wandlamp

Voor het creëren van een modern interieur zit u zeker goed bij Lampenhuis. Met een ruim assortiment moderne wandlampen kunt u naar hartenlust ronddwalen in onze fysieke winkel in Rijssen. De deuren zijn voor u geopend: wij zien u graag verschijnen.

Liever uw favoriete moderne wandlamp online bestellen? Geen probleem: maak kennis met de webshop van Lampenhuis. Bij ons profiteert u van een geweldige service. Denk aan twee jaar garantie, gratis verzending bij bestellingen boven de vijftig euro én een zeer betrokken klantenservice.