Antraciet wandlamp

Antraciet: een zeer populaire kleur. Tenminste, als wij onze klanten mogen geloven. Want onze antraciet wandlampen zijn zeer geliefd. Vandaar dat u bij Lampenhuis een breed assortiment wandlampen zult vinden met een antracietgrijze kleur. Wij informeren u graag over onze collectie en hoe u eenvoudig een bestelling kunt plaatsen.

Alle filters
Geselecteerde filters
4 producten

Functies van een wandlamp

Bent u op zoek naar een nieuwe lamp? En bent u benieuwd naar de functies van een wandlamp? Bij Lampenhuis leggen wij u graag uit waarom deze lampen zo geliefd zijn bij onze klanten.

Het is goed om te vermelden dat onze wandlampen gebruikt kunnen worden voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zo kunt u ze natuurlijk puur gebruiken voor verlichting. Hoewel sommige wandlampen wellicht compact ogen, zijn ze in staat om donkere plekken van voldoende licht te voorzien. Wilt u echter sfeer creëren in uw woning? Onze wandlampen zijn in staat om een gezellig gevoel tot stand te brengen, dankzij hun indirecte licht. En dankzij de opvallende designs haal je gegarandeerd een blikvanger in huis. Liever de focus leggen op een bepaalde foto of schilderij aan uw muur? Dan zullen onze wandlampen ook perfect ingezet kunnen worden voor schilderijverlichting.

 

Inrichting met antraciet

Wie zegt dat grijs saai is? Deze kleur is namelijk rustig, elegant, subtiel en veelzijdig. Zo zijn er verschillende grijstinten te vinden. Vooral antraciet is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer geliefde kleur. Niet zo gek dus, dat u bij Lampenhuis diverse antracietgrijze wandlampen zult vinden.

Antraciet is een hele donkere grijstint. De naam heeft deze kleur te danken van het materiaal antraciet, een bepaald soort steenkool die zeer warm is geweest. Het stijlen van een antraciet wandlamp is trouwens alles behalve ingewikkeld. Dit is namelijk een zeer neutrale en makkelijke kleur, die goed past bij vrijwel ieder kleurenpallet. Wel raden wij het aan om antraciet te combineren met lichte kleuren, zodat het geheel niet te donker wordt.

Behoefte aan persoonlijk advies wat betreft het stijlen van een antraciet wandlamp? Wij staan voor u klaar: breng een bezoek aan onze winkel of kom in contact.

Lampenhuis: voor een antraciet wandlamp

Wilt u graag een antraciet wandlamp in huis halen? Dan zit u goed bij Lampenhuis. Onze wandlampen met een antracietgrijze kleur zullen prachtig staan in uw interieur en zijn daarnaast goed te combineren met vrijwel iedere woonstijl.

Want welke antraciet wandlamp past het best bij uw wensen en voorkeuren? Zo kunt u kiezen uit verschillende geweldige materialen: denk bijvoorbeeld aan metaal, aluminium en velours. Onze antraciet wandlampen beschikken over een prachtig design uiterlijk, waarmee u gegarandeerd een eyecatcher in huis zult halen. Kiest u voor een wandlamp van het merk Mexlite, of bent u gecharmeerd van de items van Artdelight Lampen? Waar u ook voor kiest: uw antraciet wandlamp kunt u dimmen met een externe dimmer en zal beschikken over een goed energielabel.

Benieuwd naar al onze wandlampen met een antracietgrijze kleur? Laat u inspireren door onze collectie en breng een bezoek aan onze vestiging. Of bestel uw favoriete antraciet wandlamp via onze webshop.

 

Antraciet wandlamp bestellen

Voor een antraciet wandlamp zit u goed bij Lampenhuis. Onze uitgebreide collectie kunt u eenvoudig bewonderen door een bezoek te brengen aan onze lampenwinkel. U kan ons vinden in het Overijsselse Rijssen. Onze deuren zijn voor u geopend en onze medewerkers helpen u graag verder.

Echter bieden wij u ook de mogelijkheid om uw favoriete antraciet wandlamp online te bestellen. Voeg uw item toe aan uw winkelmandje, rond de bestelling af in onze veilige betaalomgeving en profiteer van onze uitstekende levering. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.