Gouden lampen

Goud is al jarenlang een ware interieurtrend. Een gouden kleur oogt prachtig; modern maar tegelijkertijd ook stoer en klassiek. Een gouden lamp kan daarom niet ontbreken aan een mooi industrieel, modern of klassiek interieur.

Alle filters
Geselecteerde filters
212 producten

Gouden lamp in het interieur

Een lamp in de kleur goud past in vele interieurstijlen. Daardoor staat een gouden lamp goed in bijna ieder interieur! Een groot voordeel van gouden lampen is dat deze goed te combineren zijn met andere kleuren. Wij geven u een aantal tips voor het mooi combineren van een gouden lamp in uw interieur:

  1. Lampenhuis.nl heeft lampen met een kap van goud, en lampen met slechts enkele gouden details. Heeft u al meerdere gouden accessoires in het interieur? Kies dan voor een lamp met gouden details. Voor een opvallende designlamp kunt u gaan voor een lamp met een ontwerp geheel in het goud.
  2. Goud staat werkelijk prachtig in combinatie met kleuren als blauw, zwart en groen. Combineer de gouden lamp met mooie groene planten in uw interieur voor een frisse look. Door de goud lamp te combineren met (donker)blauw of zwart, ontstaat er al snel een industriële look.
  3. Goud is in vele gevallen een warme kleur. Complementeer het warme gevoel van de lamp goud met een warme lichtbron. Kies in uw gouden lamp een lichtbron met een warme lichtsterkte, of ga simpelweg voor een dimbare gouden lamp.

Verschillende typen gouden lampen

Lampenhuis.nl beschikt over een divers aanbod wat betreft soorten gouden binnenverlichting. Deze gouden lampen kunt u online in onze webshop, of in onze winkel in Rijssen, kopen. Soorten gouden lampen welke in ons aanbod te vinden zijn, kunt u opdelen in gouden lampen welke aan een plafond of wand bevestigd dienen te worden, en gouden lampen welke ergens neergezet dienen te worden.

Onze gouden lampen voor aan een muur of wand, zijn bijvoorbeeld: gouden wandlampen, gouden plafondlampen en gouden hanglampen. Onze staande lampen goud zijn bijvoorbeeld: gouden tafellampen, gouden bureaulampen en gouden vloerlampen. Gaat u voor een gouden staande lamp of een lamp welke aan een muur of het plafond bevestigd dient te worden? Het type lamp dat het beste bij uw woning past, hangt af van de ruimte waarin de gouden verlichting wordt geplaatst en wat de functie van de lamp zal zijn.

Lamp goud ter decoratie

Een goud lamp kan enkel ter decoratie dienen, maar kan ook vervullen in de behoefte van praktisch licht. Een gouden lamp boven de eet tafel dient bijvoorbeeld ter toevoeging van sfeer, maar kan ook praktisch zijn tijdens het dineren. Vaak zijn lampen in het goud wel echte eyecatchers, en daardoor verdienen deze lampen zeker een mooi plekje in uw woning. Plaatsen waar onze gouden lampen prachtig zullen staan, zijn bijvoorbeeld:

  • In de woonkamer. Een gouden lamp is de perfecte sfeermaker in een industrieel, klassiek of modern ingerichte woonruimte.
  • In de slaapkamer. Een gouden lamp is chique en kan daarom een sfeervolle en zelfs romantische toevoeging zijn aan een stijlvolle slaapkamer.
  • In een vide. Maak van uw vide een gezellig plekje en laat de vide opvallen met behulp van een opvallende lamp in een gouden kleur.

Lamp gouden kleur kopen

Kortom; goud is een veelzijdige kleur dat op verschillende manieren gecombineerd kan worden. De uitstraling die uw gouden lamp krijgt, is helemaal afhankelijk van het interieur waarin u deze plaatst. Onze gouden lampen zijn bijvoorbeeld gemaakt van messing of hebben een armatuur van glas met een gouden tint. De prachtige gouden kleur van deze lampen zal al gauw opvallen en daarom is een gouden lamp een goed idee in ieder interieur! Bekijk onze selectie prachtige gouden lampen en ga op zoek naar uw nieuwe gouden lamp bij Lampenhuis.nl!