By Eve Drum

Wij zijn trotse verkoper van het gerenommeerde lampenmerk By Eve. Onze uitgebreide collectie bestaat uit hang-, wand- en tafellampen. Een bekende lijn van onze By Eve lampen, zijn de By Eve drum lampen. Deze eyecatchers toveren uw interieur in een handomdraai om tot een gezellige en sfeervolle ruimte.

Alle filters
Geselecteerde filters
41 producten

By Eve drum collectie

De By Eve drum collectie bestaat uit een collectie lampen waarbij een cilinder vorm de basis vormt. Het simpele, maar toch creatieve en sfeervolle uiterlijk van deze lamp gaat goed samen met een klassiek of modern interieur. We hebben By Eve drum lampen met een grote cilinder en een wat meer langgerekte cilinder. De By Eve drum collectie bestaat uit verschillende soorten lampen, dit zijn namelijk de volgende lampensoorten:

  • De By Eve drum collectie bevat een aantal prachtige hanglampen. Deze lampen bestaan uit een cilindervorm welke bevestigd is aan een draad. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en groottes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een By Eve drum hanglamp in het goud, een bronzen kleur of in het zwart? De lampenkap is in de meeste gevallen semi doorzichtig, dus we raden u aan om een mooie en opvallende lichtbron uit te zoeken voor in de lamp.
  • Staande lampen. De By Eve drum collectie staande lampen (ook wel vloerlampen genoemd), zijn zeer opvallend. Deze lampen zet u op de vloer neer, en bestaan uit een hoekige bovenkant waaraan de cilindervormige kap bevestigd is. Net als onze hanglampen By Eve drum, zijn ook deze lampen verkrijgbaar in meerdere verschillende kleuren.
  • By Eve drum tafellampen zijn opvallend en zullen zekerweten de show stelen op uw nachtkastje, (bijzet)tafel of dressoir. In ons assortiment vindt u twee verschillende By Eve drum tafellampen. Het eerste model lijkt een verkleinde versie van onze maxi By Eve drum vloerlampen, deze bestaan uit een staand armatuur met een hoek waaraan de cilindervormige kap bevestigd is.De andere soorten prachtige By Eve drum lampen bestaan uit een cilinder vormige, vaak glazen kap bovenop een cilindervormig onderstel. Kiest u voor rookglas, marble of een goudkleurige By Eve drum tafel lamp?

Welke by Eve drum lamp kiezen?

Met zoveel verschillende soorten, kleuren en groottes By Eve drum lampen, kan het best lastig zijn om te kiezen welke lamp het meest geschikt is voor in uw interieur. Wij geven u een aantal tips waar u op kunt letten bij het uitzoeken van de perfecte by Eve drum lamp:

  1. Het belangrijkste is dat u eerst bepaalt waar de lamp komt te staan of hangen, zodat u kunt bepalen wat het voor type by Eve lamp moet zijn en hoe groot deze moet zijn. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een geschikte basislamp voor in de slaapkamer? In de slaapkamer wordt veelal een hangende lamp gebruikt als lamp die de gehele kamer verlicht, dus in dat geval kunt u het beste kiezen voor een By Eve drum hanglamp. Bent u op zoek naar een wat kleinere lamp? Dan zou één van de twee By Eve drum tafellampen wellicht een goede match kunnen zijn. Plaats deze op uw nachtkastje, kast of dressoir en u heeft een zeer opvallende lamp voor in uw slaapkamer.
  2. Nadat u weet welke lamp u wilt hebben en waar deze komt te staan, is het belangrijk om verder te kijken naar het uiterlijk van de lamp. Heeft u een bepaald kleurenpalet in de ruimte waar de By Eve drum lamp komt te staan? U kunt ervoor kiezen om de By Eve drum lamp te laten matchen met de huidige kleuren in uw slaapkamer, maar voor wat meer contrast kunt u ook kiezen voor een geheel andere kleur. Gaat u voor goud, zwart of marble?