Kies je filters

VillaFlor 

Filteren

VillaFlor Interiors is importeur en producent van sfeervolle, handgemaakte verlichting. De productie vindt plaats in Azië, in onze eigen fabriek. De natuur en andere culturen zijn de belangrijkste inspiratiebron bij het samenstellen van onze collecties. Dit is terug te zien in het gebruik van natuurlijke materialen, gecombineerd met het vakmanschap van de lokale producenten.

VillaFlor streeft ernaar unieke items te creëren die een bijzonder, natuurlijk, danwel etnisch gevoel aan elk interieur geven.

Over het merk VillaFlor

Voor hele mooie lampen moet u zeker bij het merk VilaFlor kijken. De inspiratie voor de mooie lampen van VillaFlor, werd in 2005 tijdens een reis naar Indonesië opgedaan. Een tijdje later werd het idee voor VillaFlor geboren. De mooie lampen zijn geïnspireerd op Azië en dan met name Indonesië. Al deze kenmerken zijn in hun collectie lampen goed terug te vinden. De VillaFlor lampen bestaan inmiddels al 13 jaar en zijn niet voor niets zo populair. Hun prachtige lampen passen zeker erg mooi in diverse interieurs. Bekijk de prachtige collectie lampen van VillaFlor gauw in het assortiment van Lampenhuis!

Oosterse stijl lampen van VillaFlor

Het grootste kenmerk van de VillaFlor lampen is toch wel de Oosterse stijl. De lampen zijn stuk voor stuk echte kunstwerken waarbij de Oosterse invloeden sterk terugkomen. Bent u op zoek naar een culturele, Oosterse stijl lamp? Dan is VillaFlor het merk voor u! Uniek, cultureel, Oosters en exotisch; dát zijn de kenmerken van de unieke designlampen van VillaFlor.

VillaFlor; merk met unieke designlampen

VillaFlor heeft diverse soorten lampen. Van hanglampen tot tafellampen en van vloerlampen tot wandlampen; voor een unieke lamp moet u zeker een kijkje nemen in onze collectie VillaFlor lampen. Het merk heeft dus allerlei verschillende soorten lampen, maar iets dat voor ál hun lampen geldt is de kenmerkende stijl. De lampen van VillaFlor onderscheiden zich van andere lampen door de unieke stijl schelpenlampen. De bijzondere lampen zijn namelijk met de hand gemaakt van echte schelpen! Wilt u dus een mooie schelpenlamp in uw woning ophangen of neerzetten? Dan slaagt u bij Lampenhuis er zeker in een unieke schelpenlamp van VillaFlor te vinden!

VillaFlor lampen combineren in uw interieur

Doordat onze VillaFlor lampen echte eyecatchers zijn, zijn ze gemakkelijk te combineren in uw interieur. De neutrale kleuren van de lamp zijn goed te combineren met andere kleuren. Veel VillaFlor lampen hebben een warme, neutrale kleur zoals bruin, goud, taupe of beige. Voor kleurrijke lampen bent u echter bij de collectie van VillaFlor ook aan het juiste adres. Dit merk heeft namelijk ook een aantal prachtige multicolour lampen, deze lampen bestaan uit meerdere vrolijke kleuren. Indien u houdt van cultuur en reizen, kunt u bijvoorbeeld ook een cultureel en exotisch hoekje ergens in uw woning creëren. Combineer de VillaFlor schelpenlamp met planten, andere culturele accessoires of culturele schilderijen en waan uzelf in een heel andere cultuur. De exotische, warme, sfeervolle en culturele VillaFlor lampen zijn hier ontzettend geschikt voor!

Wat kosten lampen van VillaFlor?

VillaFlor biedt een fantastische prijs- kwaliteitverhouding. Alle lampen van dit merk zijn met de hand gemaakt en daardoor geheel uniek. De prijs van een VillaFlor lamp kan erg uiteen lopen door de vele verschillende soorten lampen die zij hebben. Momenteel vind u in ons assortiment lampen in de prijscategorie van €54.95 tot €325.95. De prijs van de lamp hangt af van de grootte en het soort verlichting. Voor een fijne prijs heeft u een prachtige, unieke designlamp in hoge kwaliteit van VillaFlor!

VillaFlor schelpenlamp kopen bij Lampenhuis

Lampenhuis heeft een uitgebreide collectie VillaFlor lampen. In ons assortiment vindt u prachtige wand-, vloer-, hang-, en tafellampen van VillaFlor. Omdat Lampenhuis altijd de beste service probeert te leveren, is het een goed idee om een VillaFlor lamp in onze webshop te bestellen. Wanneer u een VillaFlor schelpenlamp online in onze webshop bestelt, draagt Lampenhuis zorg voor de best en snelst mogelijke levering. Tevens bieden wij een garantieregeling van maar liefst twee jaar en indien u na uw aankoop toch niet helemaal tevreden bent, heeft u dertig dagen de tijd om uw lamp te retourneren. Redenen genoeg dus om een prachtige VillaFlor lamp bij Lampenhuis aan te schaffen!