Kies je filters

Steinhauer lampen 

Filteren

Steinhauer is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in design verlichtingsarmaturen. Met al meer dan 80 jaar ervaring, heeft het merk haar naam gevestigd in de verlichtingswereld. Het bedrijf staat voor hoogwaardige en kwalitatieve armaturen. Bent u op zoek naar designverlichting van Steinhauer? Bekijk onze collectie!

Wat zijn Steinhauer lampen?

Steinhauer lampen zijn lampen van het merk Steinhauer. Dit merk produceert de mooiste designlampen. Dankzij hun mooie collectie verlichtingsarmaturen, is Steinhauer verlichting uitgegroeid tot een van de belangrijkste aanbieders in Nederland. Steinhauer is altijd op de hoogte van nieuwe trends om zo voortdurend hun collectie daarop aan te laten sluiten. Zij ontwerpen en produceren vele verschillende typen lampen (binnenverlichting) waarbij zij waarde hechten aan duurzame materialen. Ook op het gebied van lichtbronnen is duurzaamheid één van de kernpunten van de lampen van Steinhauer. Veel van de Steinhauer lampen vallen in de categorie Ledverlichting, dit houdt in dat deze lampen energiezuinig zijn. Lampenhuis staat volledig achter de duurzaamheid en uitstekende prijs- kwaliteitverhouding van dit merk en daarom zijn wij trotse verkoper van de mooie verlichting van het merk Steinhauer.

Diverse typen lampen van Steinhauer

Steinhauer heeft verschillende typen lampen in hun assortiment. Zo hebben zij bijvoorbeeld lampen om neer te zetten, zoals vloerlampen, tafellampen, leeslampen en bureaulampen. Geef deze staande Steinhauer lampen een mooi plekje in uw interieur, zet bijvoorbeeld een mooie vloerlamp neer in uw woonkamer, plaats een bureaulampje op uw bureau in de slaapkamer en geef sfeer aan het dressoir in de hal middels een tafellamp.

Wat betreft lampen die aan het plafond of aan een wand gemonteerd dienen te worden, biedt Steinhauer verlichting ook een aantal mooie lampen aan. Denk hierbij aan wandlampen, plafondlampen, hanglampen en spots. Hang een mooie hanglamp boven uw eettafel, monteer een prachtige wandlamp boven het bed in uw slaapkamer, voorzie uw keuken van een aantal mooie en praktische spots en uw huis is dankzij de Steinhauer lampen voorzien van prachtig licht!

Steinhauer verlichting in allerlei soorten en maten

Niet alleen wat betreft typen lampen biedt Steinhauer een enorme variatie in hun collectie. Ook wat betreft soorten, afmetingen, woonstijlen, materialen en kleuren beschikt Lampenhuis over een uitgebreide collectie Steinhauer lampen. Een greep uit de mogelijkheden wat betreft woonstijlen, materialen en kleuren, is bijvoorbeeld:

  • Steinhauer lampen industrieel. Steinhauer heeft een aantal mooie industriële lampen in hun assortiment. De industriële lampen van het merk Steinhauer herkent u aan keuren zoals zwart, goud of zilver. Gebruikte materialen bij deze lampen zijn vooral metaal, staal of glas.
  • Steinhauer lampen modern. De hedendaagse moderne woonstijl mag uiteraard niet ontbreken in de collectie van het merk Steinhauer lampen. De Steinhauer lampen met een moderne look herkent u aan glansmaterialen, kleuren als zwart, wit of blauw, eenvoud en rechte lijnen.
  • Steinhauer lampen klassiek. Steinhauer lampen met een klassiek tintje zijn te herkennen aan kleuren zoals goud, brocante details en een elegante uitstraling.

Steinhauer verlichting heeft dus meerdere typen lampen in verschillende woonstijlen in hun collectie. Toch is de moderne stijl een stijl die er bij de Steinhauer lampen echt uitspringt. Bent u op zoek naar een moderne lamp? Neem dan zeker eens een kijkje bij de collectie van het merk Steinhauer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een moderne plafondlamp of een moderne vloerlamp?

De prijs van Steinhauer lampen

Het merk Steinhauer verkoopt lampen voor een fijne prijs met een uitstekende kwaliteit. Steinhauer verlichting biedt zekerweten een goede prijs- kwaliteitverhouding. De goedkoopste soorten lampen in het assortiment Steinhauer verlichting, zijn de inbouwspots. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €11,-.  Voor de prijs van ongeveer €40,- heeft u al een prachtige wandlamp en hun duurste lampen hebben een prijs van rond de €500,-. Daar tussenin biedt Steinhauer allerlei soorten lampen voor allerlei soorten prijzen aan. Steinhauer lampen zijn dus over het algemeen goed betaalbaar, bieden een fantastische prijs- kwaliteitverhouding en Steinhauer verlichting heeft voor iedere portemonnee wat wils!