Kies je filters

Masterlight 

Filteren

De Oer-Hollandse firma Masterlight is sinds 1987 actief als producent van kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Haar interieurverlichting wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd. Alle lampen worden met de hand afgewerkt, en dat is te zien. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn de kernwaarden van dit bijzondere verlichtingsmerk. Tevens kunnen wij van deze leverancier maatwerk laten maken.

Kwalitatieve verlichting van Masterlight

Van het merk Masterlight kunt u kwalitatief hoogwaardige verlichting verwachten. Het leveren van kwaliteit is één van hun belangrijkste kernpunten. Masterlight kiest ervoor om alleen materialen van de best mogelijke kwaliteit te gebruiken. Dit maakt hun verlichting erg duurzaam; dat houdt in dat de lampen lang meegaan en zeer lang mooi blijven. Daarnaast biedt Lampenhuis.nl ook nog eens 2 jaar lang garantie op al onze artikelen. Ook heeft u nadat de lamp bij u geleverd is, 30 dagen de tijd om de lamp retour te sturen, mocht u niet helemaal blij met uw aankoop zijn. Lampenhuis.nl levert u de beste service!

Masterlight lampen met diverse stijlen

Sommige lampenmerken kiezen ervoor om lampen te maken in meerdere verschillende stijlen, en andere gebruiken hebben één bepaalde stijl voor alle lampen. Masterlight heeft ervoor gekozen om lampen uit te brengen in meerdere verschillende stijlen. De collectie Masterlight lampen bestaat onder andere uit lampen met de volgende interieurstijlen:

  • Moderne Masterlight lampen; deze lampen herkent u aan moderne, vaak glanzende materialen, speelse vormen en een moderne look. Dit type Masterlight lamp past perfect in het moderne interieur. De vaak zwarte, witte of grijze kleuren van deze lampen zijn gemakkelijk te combineren met allerlei andere kleuren.
  • Industriële Masterlight lampen; deze lampen zijn te herkennen aan stoere materialen zoals staal of koper. Dit type Masterlight lamp heeft een stoer tintje en past goed in een industrieel interieur.

De moderne stijl en industriële woonstijl zijn vaak terug te vinden in de collectie van Masterlight. Naast deze twee stijlen heeft Masterlight ook klassieke lampen en lampen welke goed zouden passen in een klassiek ingerichte ruimte. Neem gauw een kijkje en aanschouw alle mooie Masterlight lampen in diverse stijlen!

De type lampen van Masterlight

Net als dat het merk Masterlight in hun collectie varieert met verschillende stijlen, variëren zij ook met hun type lampen. Dit merk is niet gefocust op één bepaalde stijl, en focust zich ook niet op maar één bepaald type lamp. Dat betekent dat Masterlight verschillende soorten lampen heeft. Denk hierbij aan plafondlampen, tafellampen en hanglampen. Dit maakt de collectie ontzettend divers, gevarieerd en breed. In ons assortiment Masterlight lampen kunt u zich laten inspireren door diverse soorten en stijlen lampen.

Wat is de prijs van Masterlight lampen?

Omdat Masterlight lampen van ontzettend hoge kwaliteit zijn, hangt er wel een prijskaartje aan. De lamp is de prijs dubbel en dwars waard, omdat de lampen van zo’n hoge kwaliteit zijn. Voor deze prijs heeft u een unieke lamp in een prachtig design welke zeer zeker lang erg mooi blijft. De prijscategorie van de Masterlight lampen verschilt van €250 tot +/- €1,000. De prijs- kwaliteitverhouding van de lampen is perfect. Bent u dus op zoek naar een fantastische lamp van hoge kwaliteit met een mooi design? Dan zijn de lampen van Masterlight zeker iets voor u! Wilt u liever toch een wat meer budget lamp? Neem dan een kijkje bij al onze andere mooie merken, zoals Eglo of Freelight. Wij weten zeker dat u in ons uitgebreide assortiment wel een mooie lamp kunt vinden!

Welke Masterlight lamp kiezen?

In de mooie collectie Masterlight verlichting kijkt u vast uw ogen uit. Masterlight heeft immers zoveel prachtige lampen met diverse designs! Daarom is deze pagina met Masterlight verlichting erg geschikt om inspiratie op te doen. Struin alle lampen af en raak geïnspireerd door de mooiste designs in unieke vormen, materialen en kleuren. De Masterlight lamp die het beste aansluit bij u en de inrichting van uw woning, is heel persoonlijk. Dit is namelijk afhankelijk van uw wensen, behoeften en eigen unieke stijl. Kiest u voor een industriële hanglamp, klassieke tafellamp of een moderne plafondlamp? Door te filteren op uw wensen wordt de zoektocht naar de geschikte Masterlight lamp gemakkelijker.

Masterlight lampen