Filters
 • HighLight verlichting

  HighLight verlichting is een leverancier van een ruim gesorteerde en uitgebreide collectie armaturen voor de Nederlandse markt. Het merk heeft een sterke positie wat betreft het leveren van kwaliteit verlichting voor een zeer redelijke prijs en een betrouwbare voorraad. De brede HighLight verlichting collectie bestaat voor een groot deel uit moderne lampen waar veel Led wordt toegepast

 • Highlight lampen

  Highlight Verlichting uit Weesp is een familiebedrijf opgericht in 1996. Ze hebben een sterke merk positie en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De ontwerpen van Highlight worden in Nederland uitgedacht en uitgevoerd door middel van internationale samenwerkingen. Door de internationale samenwerkingsverbanden heeft Highlight een optimaal georganiseerd productieproces, waardoor ze een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding lampen kunnen aanbieden. Daarnaast zijn ze vaak als één van de eerste op de hoogte van de verlichting trends en daar spelen ze dan ook vaak op in. Highlight heeft voor elke ruimte in huis én voor elke gelegenheid dé perfect highlight lamp. Ze hebben een uitgebreide en hoogwaardige collectie armaturen met een opvallend functioneel maar modern en tijdloos design.

   

  Highlight Led lampen

  Het grootste deel van de Highlight collectie bestaat uit moderne lampen met led verlichting. Deze led lampen hebben een lichtkleur van ongeveer 3000 Kelvin, waardoor ze een warme en lichte kleur geven. U kunt deze kleur verlichting dus goed toepassen in bijna elk interieur. Daarnaast zijn de meeste highlight lampen ook dimbaar of beschikken ze over een externe dimmer. De nieuwste highlight lampen beschikken nu zelfs over een ‘dim to warm’ functie. Hierbij verandert niet alleen de lichtsterkte, maar ook de kleurtemperatuur bij het dimmen. Door deze extra functies verbruiken Highlight led lampen weinig energie, gaan ze langer mee en zijn ze beter voor het milieu.

  Highlight Lampen collectie

  Er is een geruime keus aan Highlight lampen en voor elke gelegenheid zult u dan ook een lamp vinden voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze hebben een brede collectie met complete series van onder andere hanglampen, plafondlampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen. Daarnaast hebben ze ook collecties gericht op ruimtes, zoals de badkamer of de woonkamer. Voor in de badkamer kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Highlight spotjes, deze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit en staal. U kunt opbouwspots gebruiken voor aan de muur in de badkamer, en inbouwspotjes voor onder de douche. Let hierbij wel op de juiste IP-waarde zodat de verlichting ook bestemd is tegen vaste stoffen, vocht en water. In de woonkamer of slaapkamer kunt u gebruik maken van het grote assortiment leeslampen in kleuren zwart, staal, wit en brons. Met deze lampen creëert u verlichting op een gerichte plek, waardoor u een boek beter zou kunnen lezen. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een vloerlamp met leesarm te kiezen, in principe creëert u met deze lamp hetzelfde effect.

  Highlight lamp kopen

  Highlight heeft al meer dan 50 jaar kennis van verlichting en is op de hoogte van de actualiteiten omtrent verlichting. Doordat wij van Lampenhuis samenwerken met Highlight vindt u bij ons de laatste verlichting trends en is er altijd wel een highlight lamp voor in uw interieur. Net zoals bij andere lampen geldt bij Highlight lampen ook dat u vanaf 50 euro geen verzendkosten betaald. Vindt u het lastig om de juiste keuze highlight lamp te maken? Dan staat Team Lampenhuis altijd voor u klaar, wij denken graag mee. Het is mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen via info@lampenhuis.nl of u kunt ons bellen via 0548512295. Bij ons vindt u hét grootste aanbod lampen van Nederland.