Kies je filters

Freelight 

Filteren

Freelight levert een gevarieerde collectie, in een mix van verschillende stijlen; strak & modern, klassiek & landelijk, robuust of juist eenvoud. Het is juist deze mix die de sfeer van de Freelight producten zo bijzonder en veelzijdig maakt. Origineel, creatief en toch betaalbaar. Kenmerkend in de collectie van Freelight zijn de moderne vloerlampen met LED verlichting.

Collectie Freelight verlichting bij Lampenhuis

Wanneer u op zoek bent naar inspiratie voor uw nieuwe lamp, zou u zeker eens een kijkje moeten nemen in onze collectie Freelight lampen. In het assortiment van Lampenhuis vindt u een uitgebreide collectie van het merk Freelight, omdat deze lampen kwalitatief goed en stijlvol zijn. Door de vele verschillende typen lampen en interieurstijlen, biedt onze Freelight collectie lampen enorm veel variatie. Bekijk onze selectie Freelight verlichting en raak geïnspireerd. Aan de linkerkant van onze webshop kunt u gemakkelijk filteren op verschillende kenmerken en elementen. Hier kunt u bijvoorbeeld aangeven of u op zoek bent naar een dimbare lamp en welke kleur uw nieuwe lamp moet hebben. Ook kunt u aan de linkerzijde van de webpagina aangeven wat het materiaal van de lamp zou moeten zijn en naar welke stijl u op zoek bent. Tevens kunt u de maximum prijs die u in gedachten heeft, aangeven. De webshop selecteert dan speciaal voor u alle Freelight lampen welke het beste aansluiten bij uw wensen en behoeften. Dat maakt de zoektocht naar een geschikte Freelight lamp wel erg gemakkelijk!

De verschillende stijlen van Freelight lampen

Freelight lampen hebben verschillende stijlen. Het merk heeft een mooie mix van interieurstijlen gebruikt voor hun lampen. Dat is fijn, want daardoor is de kans groot dat het merk Freelight ook voor u een mooie lamp te bieden heeft. De stijlen lampen welke onder andere te vinden zijn in de collectie Freelight verlichting, zijn;

  • Klassieke lampen van Freelight, voor een klassieke touch in uw interieur.
  • Design lampen van Freelight, echte eyecatchers welke dienen als blikvanger in uw interieur.
  • Moderne lampen van Freelight, passend bij ieder hedendaags modern ingericht interieur.
  • Landelijke lampen van Freelight, voor warmte en sfeer in landelijk ingerichte ruimtes.
  • Industriële lampen van Freelight, voor een robuuste toevoeging aan een stoere industriële inrichting.

Allerlei type lampen van het merk Freelight

Naast dat Freelight allerlei verschillende stijlen lampen aanbiedt, bieden zij ook allerlei verschillende type lampen. Kenmerkend voor dit merk zijn de moderne vloerlampen, maar in het assortiment vindt u ook andere typen verlichting. De verschillende soorten lampen van Freelight, zijn onder andere:

  • Hanglampen. Freelight hanglampen zijn heel geschikt voor boven de eettafel of in een woonkamer. Het merk biedt toffe industriële hanglampen, maar ook moderne hanglampen. Waar plaatst u uw nieuwe Freelight hanglamp?
  • Plafondlampen. Freelight plafondlampen worden vooral gebruikt voor in een hal of gang. Dit omdat deze ruimten vaak klein zijn. Een plafondlamp neemt minder ruimte in dan bijvoorbeeld een hanglamp en daardoor belemmert u de doorloop niet.
  • Bureaulampen. Freelight bureaulampen bevorderen een fijne werksfeer en zijn ideaal voor in de hobby- of werkkamer en op een bureau in de slaapkamer. Deze lampen zijn praktisch, functioneel en sfeervol.

Ook heeft Freelight mooie vloerlampen, tafellampen, leeslampen, spots en meer te bieden. Bekijk gauw de uitgebreide collectie!

Freelight lampen kopen bij Lampenhuis

Kortom; Freelight lampen zijn een echte must-have. Deze kwalitatief goede lampen voor fijne prijzen koopt u natuurlijk bij Lampenhuis. In onze webshop kunt u uw nieuwe Freelight lamp eenvoudig, snel en veilig bestellen. Wij zorgen voor levering conform afspraken, bieden u twee jaar garantie en u heeft na bestelling 30 dagen retourrecht. Wilt u liever eerst advies voordat u een Freelight lamp bestelt? Dat kan! Lampenhuis voorziet u graag van het juiste advies, waarbij we rekening houden met uw wensen en behoeften. U kunt ons altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen. Indien u de lamp graag eerst eens in het echt wilt zien, kunt u langskomen in onze showroom in Rijssen. Ook daar kunnen onze medewerkers u voorzien van advies. Heeft u al een mooie lamp van Freelight op het oog?

Freelight producten