Kies je filters

Expo verlichting 

Filteren

Bij ETH vind je decoratieve armaturen in uiteenlopende stijlen. Koperkleurige verlichting, houten tafellampen, vloerlampen met betonnen voet en zelfs hanglampen die je met krijt kunt beschrijven. De verlichtingscollectie van ETH is uniek, stoer en speels. Voor nét even die andere eyecatcher in je woon- of slaapkamer

Wat zijn ETH lampen?

ETH is specialist in licht en sfeer en wij zijn trotse verkoper van lampen van dit merk. In de wereld van verlichting wordt een onderscheid gemaakt tussen de lampen zelf (de lichtbronnen) en het armatuur (het overige uiterlijk van de lamp, de lampenkap en meer). ETH is ontwerper van unieke lichtbronnen, in allerlei soorten, vormen en maten. Volgens ETH is zo’n lamp, een lichtbron, niet zomaar een lamp. Er zijn veel meer belangrijke factoren dan alleen de functie van de lamp. Ook het uiterlijk, de sfeer en de creatieve uitstraling van de lamp zijn van belang. Omdat dit merk graag lampen ontwikkelt voor ieders smaak, speelt ETH in op trends en bestaat de collectie uit een grote diversiteit aan verschillende lampen. Het merk is typisch Nederlands en dat is merkbaar aan alles. Deze lampen zijn stevig, zijn prachtig afgewerkt en zijn van uitstekende kwaliteit waardoor ze een lange levensduur hebben.

Verschillende soorten ETH lampen

De lichtbron binnen het armatuur kan allesbepalend zijn voor het uiterlijk en de uitstraling van de lamp. Vooral bij lampen met een open lampenkap of lampenkap waarbij de lichtbron zichtbaar is,

is het belangrijk om een mooie lichtbron uit te zoeken. ETH lichtbronnen zijn creatief en alles behalve standaard. Sierlijke soorten ETH lampen zijn bijvoorbeeld:

  • ETH hang lampen. Hang lampen hebben een ronde vorm en passen perfect bij het industriële interieur. Deze lampen zijn echte eyecatchers en zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren.
  • ETH lampen in diverse kleuren. Niet alleen het armatuur kan een leuke kleur hebben, ook de lichtbron zelf kan een bepaalde kleur hebben en dit kan veel zeggen over de uitstraling van de lamp. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige gouden ETH globe lamp, of een ETH lamp van donker glas?

ETH lampen: duurzaam en creatief

Naast een creatief uiterlijk, zijn er meerdere elementen waar ETH in het ontwerp en de productie rekening mee houdt. Duurzaamheid is namelijk ook een element dat bij ETH hoog in het vaandel staat. De lampen van ETH zijn veelal sfeer lampen, dit zijn lampen met een hoge energie-efficiëntie. De lamp wordt niet warm en daarom is deze lamp tot wel 90% effectiever.

Waarom kiezen voor een ETH lamp?

ETH heeft een zeer uitgebreide collectie met verschillende soorten lampen. Waarom het een goed idee is om voor een lamp van ETH te kiezen? Wij zetten alle redenen voor u op een rijtje: