Bollenlamp goud

Alle filters
Geselecteerde filters
3 producten

Wat is een bollenlamp?

Bollenlampen zijn erg populair. Vandaar dat u bij Lampenhuis diverse bollenlampen zult vinden voor uw woning. Maar wat zijn bollenlampen?

Bollenlampen zijn lampen met één of meerdere bollen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo kan er gekozen worden voor een bollenlamp die u kunt bevestigen aan een plafond. Deze hangende lampen voelen ruimtelijk aan en zullen zeker de aandacht trekken. Op zoek naar een lamp voor het opvullen van een ruimte? Met een staande bollenlamp van Lampenhuis kunt u hoeken in een kamer eenvoudig verlichten, terwijl u gelijktijdig geniet van een prachtig design. Kleine tafellampen met één of meerdere bollen zullen daarnaast sfeer met zich meebrengen in een slaap- of woonkamer. Daarnaast bestaan er ook armaturen zonder kap, waarbij u kunt kiezen voor een prachtige, bolvormige lichtbron.

Bollenlamp goud combineren

Bollenlampen zijn dus verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Echter kunt u ook nog kiezen voor specifieke kleuren. Wellicht dat een bollenlamp goud iets voor u is.

Tegenwoordig zien wij steeds meer interieurs waarbij er gebruik wordt gemaakt van gouden elementen en accessoires. De kleur goud zorgt namelijk voor een warme uitstraling. Goud hoeft namelijk helemaal niet extravagant te zijn. Zo kunt u uw gouden bollenlamp erg goed combineren met zowel neutrale als opvallende kleuren. Een gouden lamp zal bijvoorbeeld goed te matchen zijn met een zwart interieur, voor een chique look. Hetzelfde effect kunt u ook realiseren wanneer u goud combineert met een donkerrood, -blauw of -groen kleurenpalet. Wist u dat goud zelfs goed te matchen is met een zilver interieur? Mocht u geen fan zijn van opvallende kleuren, dan kunt u uw bollenlamp goud uiteraard ook combineren met een neutraal kleurenpalet voor een rustige look.

Benieuwd hoe u onze gouden bollenlampen kunt combineren met uw huidige inrichting? Onze medewerkers voorzien u graag van advies: bezoek onze winkel of kom in contact.

Ons aanbod gouden bollenlampen

Zoekt u een gouden bollenlamp? Dan zit u goed bij Lampenhuis. Zo hebben wij diverse gouden bollenlampen opgenomen in ons assortiment.

Onze gouden bollenlampen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor een lamp gemaakt van textiel, metaal of glas. Daarnaast zullen onze gouden bollenlampen het erg goed doen in een Scandinavisch, modern, design of landelijk interieur. Daarnaast beschikken onze gouden bollenlampen over een goed energielabel en bent u in staat de lichtintensiteit aan te passen met behulp van een (externe) dimmer.

Voor een bollenlamp goud verwijzen wij u door naar onze webshop. Of ontdek ons aanbod door onze lampenwinkel in Rijssen te bezoeken.

Bollenlamp goud kopen

Bent u inmiddels fan geworden van een gouden bollenlamp? Dan kunt u terecht bij Lampenhuis. Onze webshop is overzichtelijk ingericht, waardoor het bestellen van een bollenlamp goud een fluitje van een cent wordt. Daarnaast profiteert u van maar liefst twee jaar garantie op uw aankoop en kunt u eventueel gebruik maken van onze 30 dagen geld terug garantie. Bij vragen staat ons team paraat: kom dus gerust eens in contact.

Daarnaast beschikken we ook over een fysieke vestiging. Breng een bezoek aan het Overijsselse Rijssen en profiteer van persoonlijk advies.