Kies je filters

Osram 

Filteren

Osram verlichting is een merk met mooie, duurzame lichtbronnen. Dit merk maakt gebruik van de meest efficiënte vorm van verlichting van dit moment, namelijk LED. De Led lampen van Osram zijn geschikt voor meerdere typen lampen. Wat uw gewenste verlichting ook is; met een Osram lamp kunt u alle kanten op!

Waarom kiezen voor een Osram lamp?

Osram is één van de bekendste merken met Ledverlichting. Zij maken duurzame lichtbronnen van hoge kwaliteit en spelen altijd in op de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. De hoge kwaliteit van de Osram lampen, betekent dat de lamp erg lang meegaat; deze heeft een lange levensduur. Osram heeft daarnaast meerdere verschillende lichtbronnen, Lampenhuis beschikt over een ruime collectie met diverse soorten Osram lichtbronnen. Voor bijna ieder type lamp hebben we een geschikte Osram lichtbron, daar krijgt u zekerweten hoogwaardig licht voor terug!

Verschillende typen Osram lichtbronnen

Osram maakt bij al hun verschillende typen lichtbronnen gebruik van Ledverlichting. Wel hebben al hun verschillende typen lichtbronnen allemaal andere vormen en fittingen. Daardoor is er voor vrijwel iedere gewenste verlichting een Osram lamp te krijgen. Of u nou een geschikte lamp zoekt voor gezelligheid, focus of helderheid; Osram verlichting biedt het allemaal! Wat dacht u bijvoorbeeld van één van de volgende Osram lampen?

  1. Osram standaardlamp. Deze lampen hebben een standaard vorm zoals we deze allemaal kennen. Deze Osram lampen zijn veelal verkrijgbaar met een grote fitting. De E27 fitting Osram lichtbronnen zijn geschikt voor lampen met een fitting van 27 millimeter doorsnee.
  2. Osram globelamp. Deze lampen hebben een speelse, bolle vorm en zien we vaak terug in hippe industrieel ingerichte interieurs. Daarom is het leuk om deze Osram lichtbron te gebruiken bij een lamp zonder kap of een lamp waarbij de lichtbron goed zichtbaar is. Dit type Osram lichtbronnen is veelal verkrijgbaar in een dimbare variant.
  3. Osram GU10 lamp. Ook deze Osram lichtbronnen hebben een heel typerende vorm. Het kenmerkende uiterlijk van deze lampen kan worden beschreven als een spot met aan de onderkant twee staafjes en aan de bovenkant een plat afgesneden bolletje. De Osram GU10 lamp ziet er net zo uit als al onze andere GU10 lampen.

Welke Osram lamp heeft u nodig?

Welke Osram lichtbron u precies nodig heeft, hangt af van meerdere factoren.

  • Ten eerste is het allerbelangrijkste natuurlijk dat u voor uw armatuur een Osram lamp met geschikte fitting kiest. We hebben grote en kleine fittingen, onze kleine fittingen worden veelal aangeduid met het nummer E14 en onze grote fittingen herkent u aan de term E27. Welke grootte u nodig heeft, hangt af van uw lamp. Bij kleine lampen zoals bureaulampen zien we vaak dat deze gebruikmaken van kleine fittingen en bij grote lampen zoals een vloerlamp zien we veelal dat er wordt gebruikgemaakt van grote fittingen. Welke fitting voor uw lamp geschikt is, wordt op onze webshop aangegeven in de specificaties. Op basis daarvan kunt u een geschikte Osram lamp uitkiezen.
  • Een andere factor dat meespeelt bij het uitzoeken van de juiste Osram lamp is het uiterlijk van de lichtbron. Heeft u bijvoorbeeld een prachtige industriële touwlamp uitgezocht in onze webshop? Dan is de kans groot dat bij deze lamp de lichtbron zelf goed zichtbaar is. Voor een stoer, origineel en speels tintje kiest u daarom voor een Osram lichtbron met een mooie vorm. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de globelampen van Osram, deze zullen ongetwijfeld goed staan bij allerlei soorten lampen waarbij de lichtbron zelf goed zichtbaar is.
  • Als laatste speelt de functie van het licht natuurlijk ook mee als belangrijke factor om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een Osram lichtbron. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een dimbare Osram lamp? Geef dit dan aan in de filterfunctie op onze website en lees de specificaties van de lamp goed door.